>
Уточнити наявність у постачальника
1649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

304 шт.
3 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Опис

У Хартлейк-Сіті настало літо, а це означає, що мешканці починають більше вибиратися з міста та подорожувати. Можливо, на найцікавішу пригоду цього року претендує Стефані, яка у наборі LEGO “Пригоди Стефані на вітрильному човні” планує здійснити навколосвітню подорож у компанії своїх друзів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41716 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 304 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – човни.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчат, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Фігурки на борту

Поодинці кругосвітню подорож не здійсниш, як не намагайся, тому на борту яхти відразу 3 фігурки, готові підстрахувати одна одну.

  1. Капітан Максін - відважна мореплавателька;
  2. Елайджа - любитель вечірок та відеоігор. Він страждає від морської хвороби, яку тут намагатиметься подолати;
  3. Стефані - прихильниця здорового способу життя, спортсменка, любителька поплавати.

Всі троє одягнені в однакові костюми: рожева кепка, бузковий костюм та чорні черевики. Відмінності між ними незначні: розстебнута куртка у Елайджа, свисток у Максін і відсутність рукавів у Стефані.

Більше того, фігурки мають різні аксесуари, пов'язані з подорожжю: планшет для дзвінків додому, рація, бінокль, рятувальні жилети, дрон з пультом управління та багато іншого.

Яхта для змагань

Капітан Максін неспроста обрала саме цю яхту для кругосвітки в наборі LEGO 41716. Її назва "надія", що символізує ніколи не втрачати надію, як би важко не було в подорожі. Яхта виконана в різних кольорах: білому, салатовому, рожевому, зеленому, пісочному та досягає 26 сантиметрів у висоту, 25 у довжину та 9 у ширину. До коричневої щогли кріпиться гнучке різнокольорове вітрило. Для управління яхтою використовується штурвал, що обертається. Усередині яхти є невелика кабіна, де друзі можуть поспати, приготувати їжу та звірити напрямок по карті.

Навколо світу за 81 день

Проведіть літні канікули незабутньо, приєднавшись до Максін, Стефані та Елайджа в їхньому намірі побити світовий рекорд у навколосвітній подорожі. Перевіряйте чи все гаразд з яхтою, натягуйте вітрила і вирушайте. Проведіть у морі 81 день 41 годину 31 хвилину та 37 секунд. Їжте на кораблі, спіть у каюті, телефонуйте з близькими, купайтеся в морі і запускайте дрон, щоб перевірити розташування. І все заради того, щоб через 81 день першими перетнути фінішну межу і назавжди вписати себе в число переможців.

Приготуйтеся до захоплюючої морської пригоди в наборі LEGO “Пригоди Стефані на вітрильному човні”, яка врешті-решт призведе до нового світового рекорду навколосвітньої подорожі.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари