>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

302 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Політ на благо разом з ЛЕГО
Підніміться у небо, щоб допомогти вижив тигру. Запустіть дії з Андреа на повітряній кулі, коли ви спробуєте порятунку відважного дитинчати, який застряг на вершині громового водоспаду. Стійкий повітряна куля, як тигр стрибає в безпечне місце. Повернувшись на землю, допоможіть Еммі досліджувати будинок в печері тигра. Грайте з тваринами, поки вони граються за водами падучих водоспадів Занурте дітей в захопливу пригоду з дикою природою за допомогою цього барвистого і детального цегляного іграшкового повітряної кулі, призначеного для дітей, які люблять грати в ігри, досліджувати природу і доглядати за тваринами.

Особливості:
Іграшки LEGO Порятунок тигра на повітряній кулі (41423) доставляють нескінченне захоплення. Дітям сподобається прикидатися, ніби вони літають на повітряній кулі, і повісити їх кошик, в яку можуть застрибнути дитинчата. Водоспад має 2 функції, які дозволяють дітям підкидати персонажів у воду для динамічного ігрового процесу. Існує безліч способів використання цього іграшкового набору з 302 предметів тигра, що робить його блискучим днем ​​народження, різдвяним подарунком або святковим подарунком для хлопчиків і дівчаток у віці від 7 років, які люблять творчі ігри з тваринами та цікаві іграшки.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 20 чер, 2020
    Не прогадал с этим набором, когда покупал для дочери. Так уж получилось, что ноша выбора подарка упала на меня, а не на жену и для меня было в новинку изучать наборы для девочек. Хочу сказать, я был удивлен количеством элементов в данном наборе, очень красивый шар, который моей дочки прям очень понравился. Интересно выполнен водопад. Очень рад что получилось угодить ребенку и советую родителям этот набор.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Не знали что купить, выбрали конструктор , долго думали какой , после ребята посоветовали этот классный и компактный набор, ребёнок доволен, компетентно порекомендовали и доставали быстро.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Этот набор мы купили в дополнение к набору о спасении слоненка. Детвора с удовольствием изучаем мир дикой природы, спасает животных. Каждому дали своё имя. Особенно заинтересовал детей водопад. придумали массу игр. Чем наборов лего больше, тем игра интереснее.

Рекомендуємо подивитися ці товари