>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

686 шт.
4 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Настало літо і пляжні вихідні вже чекають на вас. Настав час відпочити і добре провести час? Будинок на березі - він же пляжний будинок, найкраще місце для цього. Два електроскутери у вашому розпорядженні. Потрібно купити продукти в місті або просто проїхатись  з вітерцем, швидше беріть малиновий або бірюзовий електроскутер і вперед! Але не забувайте про безпеку – перед виїздом, необхідно надіти захисний шолом.

Що є у домі?

Пляжний будинок максимально продуманий для відпочинку та розваг. Тут є:

  • дві спальні, одна з ванною та туалетом, інша з двоярусним ліжком;
  • вітальня з ігровою приставкою на двох гравців та диваном-ліжком;
  • кухня з усім необхідним, у тому числі для приготування коктейлів;
  • балкон, на якому розміщено стіл для настільного тенісу;
  • комфортний басейн із прекрасним видом, розміщений на даху.

У будинку є постійний мешканець – це мила коричнева кішечка. Вона власниця цього будинку і дуже любить гостей. Перш ніж почати грати, придумайте добрій тварині ім'я.

Розваги на воді

Настав час катання на надувному банані. Спочатку необхідно надути плавальний засіб за допомогою насоса, перевірити чи закриті всі клапани і тільки після цього виводити банан на воду.

Визначтеся хто керуватиме, їхати на електроскутері, а хто кататися на банані. Надягніть рятувальні жилети і вперед!

Тримайтеся міцніше! А можете й не триматися, адже плюхнуться у воду подвійне задоволення. Дивіться, це дельфін! Він приплив, щоб з вами весело провести час.

Всі ці веселі розваги можливі з ігровим набором Lego Friends Пляжний будинок для відпочинку (41709).

Згадуючи канікули

У процесі складання та гри ваш малюк буде згадувати свої улюблені літні канікули біля моря. Діти старше 7 років з легкістю впораються зі складанням, завдяки ілюстрованій покроковій інструкції.

Усі елементи LEGO модульні – це дозволяє комбінувати їх між собою, як ви цього забажаєте. Наприклад поставити кімнати одна на одну, таким чином побудувати триповерховий пляжний будинок або створити три окремі будівлі. Всі кімнати можна міняти місцями, ставлячи то одну чи іншу кімнату зверху, таким чином приносити новий візуальний сценарій для гри.

Двоповерховий будинок виходить наступних розмірів:

  • висота 18 см;
  • ширина 26 см.

​​​​​​

LEGO Building Instructions

Зробіть процес складання ще цікавішим, встановивши безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions. За допомогою нього ви отримаєте можливість користуватися інтерактивними інструкціями зі збирання.

Що в коробці? 686 елементів ЛЕГО, 4 мініфігурки – Стефані, Мія, Елайджа, Себастьян. 2 ігрові фігурки - кішка та дельфін. Детальна інструкція зі збирання.

Різні пластикові аксесуари: фотоапарат, ракетки для настільного тенісу, рятувальні жилети, захисні шоломи для їзди на електроскутерах, джойстики для гри в приставку, насос, рятувальний круг, ласти, бумбокс, склянки для коктейлю, кошик з фруктами, блокнот та ручка, інші елементи інтер'єру.

 

  • 5.0

    17 кві, 2022
    Это действительно удивительный пляжный домик. Одна из моих любимых вещей заключается в том, что вы можете перенастроить его, чтобы изменить планировку дома. В этом наборе так много приятных маленьких сюрпризов, например контроллеры видеоигр для персонажей. Есть даже кусочки фруктов, лодка-банан и много другого. Вместе с домом идут 4 персонажа и даже маленькие самокаты. Набор весело собирать, особенно если есть маленькая дочка или племянница.
    Достоинства:
    Много деталей растений, яркие цвета, разные пляжные штучки, веселые минифигурки.
    Недостатки:
    Остров с пальмой можно было расширить. И, к примеру, спрятать там сокровища.
  • 5.0

    17 кві, 2022
    Це доволі різносторонній набір для дівчинки. Моя 10-річна дочка зібрала його і тепер грає всіма дрібними деталями, такими як напої, маленькі рослини, тенісні ракетки, нічне освітлення в спальнях тощо. Вона також любить тварин, тому улюбленцями стали милий котик і дельфін. Стосовно фігурок людей, то вони якісно зроблені і можуть сидіти на водному скутері та банані. Будинок також не простий, є сонячна панель на даху, майданчик для настільного тенісу, причал для човнів.
    Достоинства:
    Дуже багато маленьких аксесуарів. Стильний, сучасний будинок з великими вікнами та сонячними батареями. Вихід на пляж з речами для плавання.
    Недостатки:
    Варто було додати більше блакитних деталей води.

Рекомендуємо подивитися ці товари