>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

737 шт.
4 шт.
54 × 8 × 28.2 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Хто в дитинстві не мріяв жити в такому плавучому будинку, мандрувати цілий рік, зустрічати кожен день в новому місці та постійно пізнавати щось нове? Якщо ця історія про Вас, то набір LEGO “Плавучий будинок на каналі” точно припаде Вам до смаку.

Базова інформація про набір

Набір LEGO 41702 - один із січневих наборів 2022 року, призначений для дітей віком від 7 років. Поставляється в досить великій, барвистій упаковці: на передній стороні – зображення плавучого будинку, на зворотному – те, що знаходиться всередині будинку та деякі деталі ближче. Відкривши коробку, Ви виявите 737 деталей, 4 фігурки, котика, друковану інструкцію та багато тематичних аксесуарів для створення затишку в будинку. У готовому вигляді, збірка досягне більше 33 сантиметрів завдовжки.

Хто на борту?

Одночасно на борту плавучого будинку може знаходитися відразу 4 фігурки, хоча одна час від часу продаватиме врожай на пристані. Ще є сірий котик, який супроводжуватиме Вас у пригодах. Отже, тут Ви зустрінете:

  • Мію – відважну шукачку пригод. Саме вона головна героїня набору LEGO “Плавучий будинок на каналі”, адже саме вона придбала корабель і взялася його відновлювати, прилучивши до процесу друзів. На дівчині сірий капелюх, фіолетовий топ, шорти кольору хакі та помаранчеві мокасини;
  • Лейлу – подругу Мії. Дівчина одягнена в рожеву майку, блакитну спідницю та рожеві літні капці;
  • Себастьяна – друга Мії. На ньому жовта футболка, блакитна з білим спортивна кофта, сірі штани та коричневі високі черевики;
  • Елайджа – ще одного друга Мії. Він одягнений у білу футболку з оранжевою смугою, жовті шорти та сірі черевики.

З обличчя усіх друзів не сходить посмішка, адже після ремонту корабля вони разом вирушать на пошуки пригод, а Ви можете до них приєднатися.

Пригоди починаються з ремонту

Перед тим, як відпочити, треба добряче попрацювати. Це правило знайоме і друзям із набору LEGO 41702. Мія придбала великий плавучий будинок, проте він катастрофічно потребує ремонту. Але в Хартлейк Сіті ніхто нікого не залишає наодинці з бідою. І ось, за кілька хвилин Себастьян вже почав підфарбовувати корабель, Елайдж ремонтувати його, а Лейла доглядати за городом.

В іншому ж корабель повністю придатний для плавання та життя. Всередині велика каюта з кухнею, піччю, спальнею, ігровою кімнатою, сонячними батареями, ванною кімнатою та натягнутими ліхтариками.

Доставка екологічно-чистих продуктів

Колишні власники будинку розбили на кораблі невеликий город, щоб вирощувати фрукти та овочі. Друзі вирішили продовжити цю справу. Тому на кораблі Ви знайдете сам город, ящики для фруктів та овочів та навіть яблуню.

Продає вирощений урожай Мія на окремій пристані із ринкового прилавка. Також є доставка містом для тих, хто не може прийти на пристань. Якщо такі замовлення надходять, Мія сідає на зелений велосипед та розвозить продукти. І повірте, від клієнтів відбою немає! Усі хочуть отримати екологічно-чисті продукти, так ще й вирощені на кораблі.

Зробіть Хартлейк Сіті ще трішки краще, вирощуючи та продаючи овочі з корабля. Покажіть дітям, наскільки важливо дбати про навколишнє середовище та допомагати людям із набором LEGO “Плавучий будинок на каналі”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    16 січ, 2022
    Вы удивляете! Крутой набор! Но, к сожалению, я должна его пропустить, так как он слишком велик для моей собственной коллекции Lego города. Здесь удивительные цвета, не в плохом смысле, просто не привычно видеть такие цвета в наборе из серии Lego Friends. У меня есть похожий набор, тоже плавучий дом, но Lego Creator (31093) и он милый, но с архитектурной точки зрения этот гораздо лучше! Я в восхищении! Глядя более подробный обзор набора, одна вещь разочаровала, это наклейка душа. Есть много способов, как это сделать лучше.
    Достоинства:
    Яркий, продуманный интерьер. Интересные детали и задумка с плавучим домом.
    Недостатки:
    Душ. Лучше было бы сделать корпус темно-голубым, а не коричневым. Возможно идея в том, что это деревянная лодка, но на самом деле подобный плавучий дом был бы сделан из металла (или стекловолокна, в зависимости насколько он новый)
  • 5.0

    16 січ, 2022
    Придбала цей набір для своєї доньки, якій 10 років. І повністю задоволена покупкою! Вона мріяла про новий будиночок для своїх ляльок, щоб гратися ними у ньому, адже в старому не вистачало місця для такої кількості іграшок. Але я вважаю, що їй потрібно вже вирости з таких дитячих забав. Тому колега по роботі порадила мені подивитись асортимент Lego Friends, серед якого я і обрала цього човна. І не помилилась! Дочка забула про ляльки та будинки, тепер вона хоче лише Lego. А я тішуся, що моя люба донечка почала цікавитись чимось кращим, що не тільки забавляє, але й розвиває одночасно. У наборі велика кількість різних фігурок, які дитина може обігрувати як заманеться. В цьому їй допоможе ще й також те, що дах знімається і бік човна відкривається, тому можна заглядувати всередину і переставляти фігурки. Фаворитом стала кішечка, яка запала нам в серце, як наймиліша фігурка.
    Достоинства:
    Велика кількість деталей та іграшок. Якість на вищому рівні. Деталізованість інтер'єру. Можливість заглянути всередину.
    Недостатки:
    Деякі фігурки не пропорційні одна одній. Наприклад: морква розміром зі стіл чи диван.
  • 5.0

    16 січ, 2022
    Тепер я розумію чому всі так люблять Lego Friends! Воно неймовірне! Друзі жартома подарували цей набір мені на Різдво, але це виявився найкращий подарунок, який мені коли-небудь дарували. Це набагато краще квітів, одягу чи всіляких дрібничок обраних на подарунок навіть дорослим друзям! Я в захваті! Сьогодні на роботі я рахувала хвилини до того, щоб швидше прийти додому і доскладати цей милий човник! Це найкраще заняття після важкого дня! На мить, я навіть відчула себе дитиною і забула про всі проблеми) Коли я відкрила коробку і почала розглядати детальки, мене вразило наскільки вони якісні та яскраві. Такого в моєму дитинстві точно не було... але є зараз). На перший погляд, звичайний кораблик, на якому відпочивають друзі, але все не так просто! Його можна відкрити й заглянути всередину відкривши борт або ж зняти палубу! Я не очікувала такого продуманого до найменших деталей інтер'єру! Можна сказати навіть, що він досить реалістичний. Усі фігурки я роздивлялась так довго, ніби мені 10)
    Достоинства:
    - яскраві детальки; - реалістичний крутий інтер'єр; - хороша зрозуміла інструкція; - якісні детальки; - наявні наліпки та аксесуари; - набір спрямований на заклик до екологічності.
    Недостатки:
    - хотілось би більшу кількість деталей, фігурок більше ніж самого конструктора.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари