>
Під замовлення
1299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

312 шт.
4 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Розпочніть зворотній відлік до Різдва з адвент-календарем LEGO Friends (41706). За кожними картонними дверцятами ви зможете знайти чудовий подарунок. Це може бути мініфігурка із серії ЛЕГО Френдс або невелика тематична споруда. Подаруйте вашому малюку чарівне різдво зі щоденним подарунком протягом 24 днів грудня.

Про набір

Відзначайте зимові свята, відвідайте святковий ярмарок у компанії Олівії та її сім'ї. Адвент-календар LEGO® Friends (41706) складається з 312 елементів ЛЕГО та призначений для дітей віком від 6 років.

Відкривши всі дверцята календаря, зібравши всі будівлі, діти зможуть розпочати гру на різдвяному ярмарку міста Хартлейк-Сіті. Створюйте свою святкову історію разом із ЛЕГО Френдс. Подаруйте своїй дитині чарівні зимові канікули, щоденний сюрприз за зачиненими дверцятами додасть святкового хвилювання на кожен день грудня.

Тут безліч забавних занять - ліплення сніговика, катання на ковзанах, різноманітні кіоски зі смачними частуваннями, караоке, обертання колеса азартних ігор, обстріл банок із шипомету і, звичайно ж, зустріч із Санта-Клаусом. Ви зможете не тільки побачити Санту, але й нагодувати його оленем сіном, посидіти у санях та зробити фото на згадку.

Окремо варто відзначити кіоск для будівництва ракет, Олівія мріє побудувати іграшку своїми руками та подарувати близьким в якості подарунку на Різдво. Допоможіть дівчинці здійснити свою мрію у реальність. Знайдіть в Адвент-календарі потрібні кубики ЛЕГО та зберіть ракету для Олівії.

Адвент-календарі ЛЕГО є чимось більшим, ніж класичні адвент-календарі, адже ваше маля щодня отримує новий досвід збору конструктора, збираючи нову цікаву міні споруду. І кожен новий елемент, нова мініфігурка в результаті 24 днів, стає частиною повного ігрового набору LEGO Friends. Яка буде цікава кожній дитині навіть після всіх зимових свят.

Коробка адвент-календаря має такі габарити: висота – 25 см; ширина – 37 см; глибина – 6 см.

Справжній різдвяний ярмарок LEGO Friends (41706) стане чудовим доповненням до інших ваших ігрових наборів міста Хартлейк-Сіті.

Серія LEGO Friends наповнена різноманітними ігровими наборами зимової тематики під назвою Гірськолижний курорт. Тут і будинок для відпочинку шале та ковзанка та підйомник. Катання на сноуборді та на зимовому позашляховику. Насолоджуйтесь зимовим відпочинком разом із LEGO Friends.

Гарантія та якість

Всі конструктори ЛЕГО, кожен навіть найменший елемент відповідає суворим стандартам якості галузі виробництва. Виробник гарантує сумісність усіх кубиків між собою, навіть із різних наборів. Ідеальне з'єднання щоразу.

Перш ніж ігровий набір або мініфігурка надійде у продаж, вони проходять низку експериментів на безпеку. І в результаті ви купуєте конструктор LEGO, який відповідає всім світовим стандартам безпеки.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    16 жов, 2022
    Хто куди, а ми перед Новим роком вирушаємо купувати набори з адвент календарями. І також маємо пов’язану з цим традицію - відкривати їх кожен день, за 24 дні до свята. Цього року ми придбали сину календар LEGO City, а доньці цей - LEGO Friends. По-перше, більшість їхніх наборів саме з цими серіями. По-друге, взяти разом вийшло дешевше більше, ніж на 100 гривень через дію акції. Звичайно, ми поки що не відкривали комірки, тому я не можу поділитися усіма емоціями. Проте, ми разом дивились фото на сайті і вона вже не може дочекатися отримати Санту та оленя. Можете без проблем купувати дітям, перевірено.
    Достоинства:
    Чудова ідея з календарями та подаруночками на кожен день. У цьому можна зібрати цілу історію з відвідуванням ярмарки Олівією. Все це виставляється на сцені, яка в той же час є коробкою. Коли це набридне, святкові збірки та фігурки можна додати до інших наборів.
    Недостатки:
    Цього року сцена для демонстрації надто проста.
  • 4.0

    16 жов, 2022
    Я вже багато років купую набори LEGO, а моя донька обожнює набори цієї серії. Тому, вгадайте що? Цей календар став нашою минулою покупкою. Можете вважати нас злісними порушниками, але ми розпакували його за 1 раз, а не по дням, як заведено. Незважаючи на це, відкривати віконця і отримувати випадкову збірку, чи фігурку було весело. Проте виникло питання. Наскільки я знаю, у календарях повинні бути фігурки у різдвяному вбранні. То чому їх тут немає? Усі фіги (окрім Санти) у звичайному одязі, можливо, навіть такому ж як в інших наборах.
    Достоинства:
    Багато збірок, в тому числі новорічних. Сподобались сани, сніговик та маленька ялинка. Олень підкорив сердце донечки.
    Недостатки:
    -1 кубик за те, що немає фігурок у новорічних светрах, чи чомусь подібному (крім Санти, але цього мало).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари