>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

236 шт.
6 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Досить запросити парочку друзів, щоб почати підготовку до зимових свят разом з ЛЕГО 41429 різдвяним календарем друзів!

Опис LEGO 41420

Оригінальний конструктор ЛЕГО приємно порадує фанатів серіалу LEGO Friends (ЛЕГО Френдс). Подружки з Хартлейк Сіті. Серіал розповідає історію п'яти кращих подружок, тоді як ЛЕГО 41420 є продовженням тематики мультиплікаційного проєкту, і цілком і повністю присвячений Еммі і її пригод напередодні новорічних свят.

Перш ніж ближче познайомитися з Еммою, запасіться терпінням. Після клацання пальців Емма створює творчу атмосферу, де шанувальник ЛЕГО в Україні має можливість проявити свої творчі здібності. Емма має буйну фантазію, і майже ніколи не стежить за часом, захоплюючись грою.

Особливості набору Friends Advent Calendar

Відмінною рисою Різдвяного календаря друзів виробництва LEGO є те, що в період з 1 грудня по 24 грудня дитина кожен день відкриває віконце, де знаходить іграшку - новий захоплюючий елемент для цікавої гри. У календарі заховані фігурки з серіалу Подружки з Хартлейк Сіті й елементи декору. Таким чином, напередодні Нового року дитина все більше втягується в атмосферу зимових свят.

У набір 2020 року, який вважається одним з найбільш вдалих різдвяних календарів LEGO, входить 236 деталей. Одним з найбільш важливих елементом гри є різдвяна ялинка, яка стане окрасою персонального ігрового простору дитини.

Купівля ЛЕГО 41420

Офіційний дилер ЛЕГО в Україні забезпечує поставку на локальний ринок не тільки оригінальних дитячих наборів, а й найбільш очікуваних новинок року. Різдвяний календар друзів ЛЕГО стане приємним сюрпризом для фанатів ЛЕГО Френдс і шанувальників Емми, яка надихає творити і відкривати нові горизонти своєї творчості. Набір призначений для дітей старше 6 років.

Магазин ЛЕГО представляє доступ до різноманітності конструкторів і оригінальних дитячих наборів за доступними цінами, які встановлюються імпортерами продукції ЛЕГО. Оригінальні конструктори ЛЕГО мають сертифікат якості.

Перш ніж придбати вподобаний набір, слід оформити замовлення, вказавши всі необхідні персональні дані для доставки гри за адресою. У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до консультантів магазину.

  • 5.0

    4 жов, 2020
    Дочке в прошлом году подарили LEGO Friends Новогодний календарь. Задумка классная на самом деле! Суть в том, что ребенок каждый день будет открывать пронумерованные окошки и собирать новые игрушки, так до тех пор когда последнее окошко не будет открыто - как раз в канун НГ. Но на самом деле оказалось сложно сдержать интерес ребенка, ему захотелось сразу все открыть и посмотреть какие фигурки есть в этом наборе. Так что не совсем по плану все прошло, но в итоге у ребенка куча позитивных эмоций и радости. Для меня это главное! А еще стоит обратить внимание, что в конструкторе маленькие детали и сами фигурки, так что ними можно потом дополнить уже имеющиеся другие комплекты и это здоров.
    Достоинства:
    Качество отличное, детали с запасом идут. сама задумка такого игрового набора интересная.
    Недостатки:
    Растянуть на несколько дней, как по инструкции, не получилось - интерес у ребенка взял свое)
    • 7 лис, 2020
      У нас также само получилось. Дочка все открыла за 1 день, зато довольна как слон)) Ничего страшного, что все прошло ни так, как задумано, главное - ребенку понравилось.
    • 7 лис, 2020
      У нас также само получилось. Дочка все открыла за 1 день, зато довольна как слон)) Ничего страшного, что все прошло ни так, как задумано, главное - ребенку понравилось.
  • 5.0

    7 вер, 2020
    люблю такие наборы, они универсальны. Не хочешь календарь, бери минифигурки и сочиняй свой сюжет. Набор яркий, больше подойдет для девочек.
    Достоинства:
    отличный подарок, будет интересно играть всей семьей.
    Недостатки:
    достаточно быстро заканчиваются на складе
    • 30 вер, 2020
      Ирина, согласна качественный набор, и, как подарок мальчишке также может быть применен.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари