>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

370 шт.
5 шт.
38.2 × 7.5 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Готуватися до найголовнішого свята в році - Нового року ніколи не рано. А з таким прекрасним набором, як LEGO "Новорічний календар LEGO Friends" ще й весело. Відкрийте разом з дівчатками 24 віконце з подарунками і отримайте незабутні емоції, а також прикрасьте світ LEGO Friends святковими прикрасами.

Що таке новорічний календар?

Новорічний календар або ж адвент календар LEGO - це не зовсім звичайний набір, який всі звикли бачити. Щорічно компанія родом з Данії випускає календарі, присвячені різноманітним серіям, в тому числі LEGO Friends. 2021 рік не став винятком. Усередині коробки набору LEGO 41690 Вас не буде чекати інструкція і детальки в пакетиках. Замість цього Вам потрібно буде відкинути одну зі сторін упаковки. Тим самим у вас з'явиться стінка з закритими віконцями і зимова основа для установки збірок і гри з ними.

24 віконця — 24 дня веселощів

Так звана "стінка" має в собі 24 закритих віконця, які Вам потрібно буде відкрити в міру наближення Нового року. Вони пронумеровані, але розташовані не по порядку, тобто віконце №1 знаходиться зліва внизу, а віконце №2 по центру. Перед відкриттям, потрібно буде ще знайти потрібний номер. Для того, щоб не рвати коробку, тут є акуратні прорізи, так що відкривши секцію, Ви зможете дістати деталі і закрити її, щоб не псувати зовнішній вигляд упаковки.

Зрозуміло, ми не будемо розкривати всі деталі і розповідати, що ж Ви знайдете всередині. Нехай це буде сюрпризом для Вас і/або дитини. Однак серед того, що Ви отримаєте буде:

  • 5 мікро-фігурок дівчаток серії Friends;
  • песика, ведмедика і котика;
  • сани, сноуборд, сніговика і тд;
  • збірки з рухомими деталями, такі як блендер і духовка;
  • багато-багато святкового настрою!

Якщо якась конструкція в наборі LEGO "Новорічний календар LEGO Friends" вимагатиме складання, то вона буде намальована на зворотному боці віконця, що відкривається.

Мікро-фігурки для мега-веселощів

До виходу цього календаря, фігурки головних героїнь цієї серії були лише в дорослому вигляді. Тепер же, з набором LEGO 41690 Ви можете отримати їх милі маленькі копії. Тут Ви познайомитеся з:

  • Андреа - дівчиною, яка обожнює співати і танцювати. На ній бірюзове плаття зі сніжинками, а також жовта квіточка в руці;
  • Еммою - художницею і творчою особистістю. Дівчинка одягнена в бузкове плаття з малюнком ялинки і має рожеву квіточку;
  • Мією - любителькою природи і рятівницею тварин. Одягнена дівчинка в салатовое плаття з червоною льодяникової тростиною на ньому. У руці - фіолетовий бант;
  • Олівією - природженою вченою і винахідницею. На цей раз на ній рожеве плаття з пряниковим чоловічком. У неї з прикрас - рожевий бант;
  • Стефані - спортивною дівчиною, яка без розуму від усіх видів спорту. Дівчинка отримала блакитну сукню із зображенням оленя, а також бузковий бант.

Крім аксесуарів і нарядів, для кожної дівчинки в цьому святковому комплекті знайдеться збірка, яка відобразить її хобі і стиль життя. Наприклад, Стефані зможе прокотитися на сноуборді, а Емма намалювати картину сірого котика в ковпачку.

Все-все-все, ми і так розповіли занадто багато. Це ж все таки новорічний календар, де Ви повинні самостійно відкрити віконечко і здивуватися знахідці. Повірте, що дорослим, що дітям сподобається ідея 24 дня отримувати маленький подаруночок або відкрити всі разом на сам Новий рік.

Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. А також напишіть, який варіант Ви вибрали, відкривати по одному або всі разом? І що Вам найбільше сподобалося. З нетерпінням будемо чекати!

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари