>
Уточнити наявність у постачальника
629 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

223 шт.
2 шт.
26.2 × 19.1 × 4.6 cm
6+
0 шт.

Опис

Влаштовуйтесь зручніше, це ж новий набір LEGO Friends, в якому друзі перевтілюються в акробатів і кличуть усіх з собою. Набір LEGO Friends "Магічна акробатика" пропонує відправитися з ними і весело провести час. Пориньте в веселощі і безтурботність і відчуйте, що таке розваги в світі LEGO Friends. Впевнені і Вам, і Вашій дитині набір LEGO 41686 точно припаде до смаку. Особливо, якщо хтось із Вас займається гімнастикою або акробатикою.

Опис набору

Набір LEGO "Магічна акробатика" був випущений 1 серпня 2021 року в рамках серії LEGO Friends. Упаковка - велика картонна коробка, на передній стороні якої видно все, що пропонує даний набір, а саме - акробатичні атрибути і кінь. Позаду - деякі цікаві фішки. Всього всередині 223 деталі, лист з наклейками, 2 мініфігурки і безліч годин веселощів.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO 41686 є 2 мініфігурки:

  • Олівія. Зазвичай вона без розуму від різного роду гаджетів, але на цей раз, мабуть, вирішила спробувати себе в чомусь новому. Тут Олівія - одна з двох акробаток. Одягнена дівчина в блакитну майку і рожеві штани з підтяжками. Взуття - високі чоботи білого з чорним кольором. Ще одна її особливість в даному наборі - розмальоване обличчя.
  • Стелла. Це одна з нових мініфігурок серії, яка в даному наборі виступає разом з Олівією. Виглядає вона феєрично: майка з білими, рожевими і чорними принтами, біла спідниця і високі чоботи.

Також є фігурка чорної конячки з білими цятками, яка везе колесо для акробатичних трюків. У неї навіть є фіолетовий капелюшок і рожевий бантик. Грива акуратно заплетена в косичку. Якщо вистачить сміливості, на ній навіть можна покататися.

Як бачите, набір LEGO "Магічна акробатика" зможе здивувати Вас не тільки складанням, а й фігурками, і їх красивими сценічними нарядами.

Акробатика

Збірка проста, а інструкції зрозумілі. Основні кольори: жовтий, рожевий, чорний і білий. У центрі набору LEGO 41686 велике колесо для акробатичних трюків, яке везе кінь. Колесо може бути як прикріплено до коня, так і ні. Закріпіть мініфігурки на спеціальній основі колеса і покажіть з його допомогою чудеса акробатики, а також перевірте вестибулярний апарат дівчат, потягнувши за спеціальну деталь.

Публіці цього мало? Що ж, встаньте на ходулі і постарайтеся утримати рівновагу. Або, покажіть свою спритність на турніку або кільцях. Якщо прикріпити мініфігурку до кілець, то вона зможе зробити повний оборот.

Не переживайте, якщо з першого разу щось не вийде, все-таки акробатами за один день не стають.

Також магії набору LEGO "Магічна акробатика" додають деталі, що світяться. Вимкніть світло і спостерігайте, як красиво виступ виглядає вночі.

Все це доповнюють вдало підібрані аксесуари, серед яких: прапорці, зірочки, бантики і пляшка з водою.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Олівію і Стеллу сьогодні. Чи вдасться їм показати все, що вони запланували за програмою. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Купити набір LEGO Friends (41686) "Магічна акробатика" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари