>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

511 шт.
3 шт.
54 × 28.2 × 5.9 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Легендарний і найпопулярніший виробник конструкторів у світі не перестає радувати своїх юних шанувальників новинками. У світ вийшов черговий шедевральний набір LEGO Friends Лісовий центр верхової їзди (41683).

Як і інші набори серії LEGO Friends, він вчить дітей правильної взаємодії з навколишнім світом, турботі й дбайливому ставленню до природи, прищеплює любов до тварин і дає навички догляду за домашніми улюбленцями.

Разом з наборами LEGO Friends хлопчики та дівчатка від 7 років поринуть в розвивальну і повчальну гру в легкій і невимушеній формі.

Про набір

Солідні масштаби набору, а він складається з деталей кількістю аж в 511 штук, і наповненість цікавими аксесуарами дають можливість дітям придумувати найрізноманітніші сюжети гри.

Чудовий набір LEGO Friends Лісовий центр верхової їзди (41683) має все необхідне для того, щоб навіть міський житель відчув себе жителем заміського ранчо.

Основа цього набору - красивий триповерховий будиночок, усередині якого розташована житлова частина на 2 і 3 поверхах, що складається з кухні, спальні і їдальні. Перший поверх займає стайня з двома відсіками для коней.

У комплекті є зелена зона для відпочинку, на якій персонажі можуть вдосталь насолодитися природою і посмажити зефір на мангалі.

Поруч з будинком можна встановити симпатичну собачу будку для проживання ще одного улюбленця.

У наборі представлені 7 фігурок для захопливої гри. Серед них 3 мініфігурки людей — Мії, Савани та Кевіна, а також іграшкова собака, поні й двоє коней з головами на шарнірах.

Діти знайдуть багато крутих аксесуарів і цікавих речей, які урізноманітнять гру. Серед них: щітка, вила, мітла, вуздечки, сідла, шоломи для верхової їзди, різний кухонний посуд, біла тростина і зефір.

  • Дитина допоможе персонажам досліджувати ліс під час верхової їзди, піклуватися про тварин і доглядати за ними, а також провести незабутній час у компанії друзів.
  • Набори серії LEGO Friends — це нескінченно добра і розвиваюча гра для самих юних легоманів.
  • Лісовий центр верхової їзди підійде як для одинарної гри, так і для веселого проведення часу дитини в компанії друзів.
  • Набір стане чудовою прикрасою інтер'єру дитячої кімнати, а розміри дозволяють брати його з собою в поїздки.
  • Відправляйтеся в незабутню лісову пригоду разом з Мією, Саваною, Кевіном і їх прекрасними кіньми, але не забудьте прихопити з собою чотирилапого вірного друга Голді.
  • Відкривайте світ доброти, щастя, турботи та справжньої дружби разом з LEGO Friends!

Купити набір LEGO Friends Лісовий центр верхової їзди (41683) можна у нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    31 лип, 2021
    Ціна відповідає наповненню набору. Ви отримуєте доволі величенький будиночок (висота 26 сантиметрів), локацію біля будиночка, 3 мініфігурки, 1 песика, 1 поні, 2 конячки та безліч аксесуарів для цікавої гри. Що дійсно круто реалізовано, то це шиї у конячок. Їх голова кріпиться на шарніри, тому вони без проблем можуть нахилити голову та поїсти. Бо раніше конячки були цільними мініфігурками.
    Достоинства:
    Хлопчик на поні виглядає ну прям дуже мило, ще й у спеціальному капелюсі (захист перш за все!). Навіть не думала, що мені настільки сподобається поєднання жовтого та темно-синього кольорів. Сходинки зроблені не слизькими.
    Недостатки:
    Ставні весь час відкриваються.
  • 4.0

    31 лип, 2021
    Не могу сказать, что дочка прям обожает лошадей. Набор был куплен просто потому, что здесь довольно большой дом, с множеством интересного. Ну, и плюс есть животные. Из того, что порадовало: просторный лесной домик с кухней, спальней и обеденной зоной; костер, чтоб пожарить зефирки; возможность посадить минифигурки на лошадок; сзади дом открыт для удобства игры. Не понравилось: набор слишком заточен под лошадей, почти все аксессуары связанны с ними.
    Достоинства:
    Ребенок точно найдет, чем заняться в этом наборе. Дом сзади открыт, можно со всем взаимодействовать. Петушок на верхушке смешной.
    Недостатки:
    Я бы предпочла чуть более общий набор, а то здесь везде лошади и все связанно с ними.
    • 31 лип, 2021
      Тогда, возможно, вам стоило обратить внимание на другой набор. Тот же 41424, 41429 или 41398.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Для такой маленькой любительницы лошадок, как моя Аня, набор стал отличным подарком. Здесь есть сразу 2 обычные лошадки, пони и собака-поводырь Голди. Собака нужна для девушки по имени Саванна, которая живет на ранчо и умудряется справляться со всем, ничего не видя. Я рада, что компания лего стала поднимать такие темы, как экология, толерантность, здоровый образ жизни и тд.
    Достоинства:
    Дом сделан в деревенском стиле, предположительно в основном из дерева (здесь это конечно же реализовано детальками). Рядом есть уголки природы, елки. Но конечно же лучшие здесь лошади и девушка Саванна.
    Недостатки:
    Странно, что песик не спит дома, рядом с хозяйкой. Учитывая всю ситуацию.
    • 9 сер, 2021
      Согласна. Здесь подняли важную тему. Плюс, это учит детей, что люди с ограниченными возможностями такие же, как мы.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари