>
Уточнити наявність у постачальника
1899 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

326 шт.
3 шт.
28.2 × 26.2 × 5.9 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Бажаєте відправитися на довгоочікуваний відпочинок у прекрасний комфортабельний будиночок, який розчинився у величній красі лісу? Набір LEGO Friends Лісовий будиночок (41679) саме те, що вам потрібно!

Як відомо, Мія, одна з п'ятірки вірних подруг LEGO Friends, пристрасна любителька природи, свіжого повітря, гір і лісів. Дівчинка обожнює тварин, особливо свого коня Беллу.

Цього разу Мія зі своєю сім'єю вирішила вибратися у мальовниче місце, щоб безтурботно і весело провести час далеко від цивілізації, проблем і міської суєти.

Хочете до них приєднатися? Тоді вперед на зустріч новим пригодам і лісовому умиротворенню.

Про набір

  • Набір LEGO Friends Лісовий будиночок (41679), що складається з 326 деталей, зможе зацікавити юних любителів природи (від 6 років) і подарувати години безтурботних веселощів й радості.
  • Нам представлена ​​збірна модель будиночка, який розташувався на дереві. Потрапити всередину будинку можна за допомогою драбини, яка до нього додається. Верх покриває висувний синій дах. Будівля оснащена всім необхідним для зручності його жителів. Всередині є вітальня, спальня, туалет, а зовні у дворі стоїть рожевий диван і барбекю. Дворик і фасад будинку прикрашає багато зелені та рослин: дерева, квіти та грона винограду.
  • Цей набір складається з 2 мініляльок й мікролялечки Ави, а також чарівної фігурки єнота.

  • У комплекті, як і у всіх наборах серії, є безліч аксесуарів, що розширюють функціонал і дозволяють урізноманітнити гру. Тут ви знайдете: іграшковий фотоапарат, хот-дог, пляшки для кетчупу та гірчиці, коктейль, гребінець, рятувальний жилет і весла.
  • Окремо в наборі представлена ​​річкова сцена з каяком і невеликим річковим порогом.
  • Хлопчики та дівчатка поринуть в приголомшливу творчу гру. Діти дослідять кімнати затишного будинку, зможуть влаштувати фотосесію дикої природи або сфотографувати те, як Мія буде долати морські пороги на каяку. Або ж приготувати соковите барбекю і розслабитися на дивані у дворику з коктейлем у руці.
  • Набором LEGO Friends Лісовий будиночок (41679) дитина зможе грати самостійно і з друзями.

LEGO — гарант якості

Батьки можуть бути абсолютно спокійні за своїх дітей, адже всі набори LEGO проходять виняткову перевірку і тестування на якість і відповідність найсуворішим галузевим стандартам.

Цей райський куточок зможе прикрасити стіл або ігрову зону юного легомана!

Купити LEGO Friends Лісовий будиночок (41679) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    23 лип, 2021
    Набор мы с доченькой выбирали в самом магазине, там же нас попросили, если будет несложно, то написать отзыв и поделиться впечатлениями. Что ж, делюсь. Впечатления исключительно положительные! Минифигурки красивые, дом довольно вместительный. Цвета всего набора сочетаются между собой. Особо хочу отметить милого енотика - ну просто бусичка. Словом, рекомендую!
    Достоинства:
    Прекрасный набор для ребенка, который ко всему прочему учит бережно относиться к природе. Даже наклеек не много и не они не мешают.
    Недостатки:
    Лучше ступеньки были бы из обычных деталек, а то так минифигурки скользят и падают.
    • 23 лип, 2021
      Рады, что Вам понравилось и Вы нашли время для того, чтобы написать отзыв. Будем рады видеть Вас у нас в магазине еще.
  • 5.0

    23 лип, 2021
    Обычными домами или машинами лего уже никого не удивишь, а вот набором такого плана можно. Здесь есть дом: на первом этаже туалет, на втором что-то вроде кухни, а на третьем спальня. Рядом розовый диван под навесом, где можно устроить барбекю. Есть даже уголок с речкой и каноэ. Минифигурок 3: предположительно мама с дочкой и еще одна девушка. За такую цену набор просто супер по наполненности.
    Достоинства:
    Сзади дом открытый, то есть можно легко играть с фигурками и располагать их. Очень понравился енот и хот-дог с мороженным.
    Недостатки:
    Врятли с набором такого плана будет играть мальчик.
  • 5.0

    23 лип, 2021
    І я, і донька просто обожнюємо набори з цікавою тематикою, як той самий будиночок на дереві. І це ж не просто будиночок, поряд є невеликий куточок лісу з річкою і навіть єнот. Якщо я була приємно вражена збіркою, то донечка просто була рада отримати чергову мініфігурку Мії. З такими наборами справді можна вигадати безліч цікавих ігор. А головне, вони подобаються усій родині.
    Достоинства:
    Дуже симпатичні мініфігурки, яких у наборі аж 3 + єнот. Вдало підібрані аксессуари, те й самий рятувальний жилет.
    Недостатки:
    Занадто невеликий за розміром.
    • 9 сер, 2021
      В серии есть наборы и побольше, брали бы тогда их. А тут и так понятно, что из 326 деталек Хогвартс не соберется.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари