>
Уточнити наявність у постачальника
329 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

92 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Яскравий сад від ЛЕГО Френдс
Стимулюйте дитячу любов до природи з квітковим садом LEGO Квітковий сад Олівії (41425). Діти можуть прикидатися, що шукають в сільській місцевості рідкісні квіти, які Олівія може вивчати. Вони можуть їздити на смішному транспортному засобі, а в оранжереї Олівії вони можуть допомогти роботу подбати про рослини за допомогою садових інструментів.
Цей сад з 92 предметів дуже легко побудувати, навіть для дітей, які ще мало будували з цегли, що робить його відмінним подарунком на день народження для тих, хто не знайомий з іграшками LEGO. Прекрасні іграшкові рослини прикрашають будь-який стіл, в той час як ця приваблива річ займає мало місця через своїх скромних розмірів.
Ласкаво просимо у світ, де діти можуть виконувати місії що захоплює, дізнаватися про свої інтереси та просто весело грати з п'ятьма дивовижними дівчатками - Міа, Олівія, Емма, Стефані й Андреа - і всіма їхніми друзями-тваринами.

Особливості:
Квітковий сад Олівії (41425) містити збірну фігурку міні ляльки, фігурку фермера-робота, симпатичну фігурку хом'яка, іграшковий візок для збору рослин і теплицю для дітей, щоб вирощувати квіти та фрукти.
Діти можуть зануритися у творчу гру, катаючись на крутому автомобілі, збираючи рослини та використовуючи симпатичні садові інструменти, щоб доглядати за рослинами і вивчати їх в оранжереї Олівії.
Цей будівельний комплект з 92 предметів для початківців будівельників швидко збирається, тому діти можуть почати грати за лічені хвилини - відмінний подарунок на день народження, свята або будь-який випадок для початківців ботаніків у віці від 6 років.

Про продукт
Ознайомити дітей з кумедним світом LEGO Friends. За допомогою невеликих, швидко збираються наборів або більших повнофункціональних продуктів діти можуть відтворювати сцени з телесеріалу або створювати свої власні історії.

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    20 чер, 2020
    Покупаем френдс как раз такими маленькими наборами и играем как будто подружки все время ходят в гости друг к другу. Наша доча очень любит эту серию и играет с конструктором часами, потому и не жалко купить ей когда-некогда новый наборчик в коллекцию. Если ищите хорошую игрушку для девочки, однозначно рекомендую Лего потому что это и качество и креатив.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Такой набор можно покупать с самого раннего возраста. Мы играем с трех лет. Доченька с удовольствием ухаживает за цветочками, поливает, пересаживает. Набор такой милый.К тому же, благодаря набору, я с легкостью объяснила дочери, что цветы на клумбах в городе рвать нельзя. Очень хороший набор!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари