>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

830 шт.
5 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Зустрічайте нові локації та нове покоління мешканців міста Хартлейк-Сіті всесвіту LEGO Friends. Досліджуйте тему дружби разом із новими героями. Проводьте час у сучасних кафе, магазинах, виїжджайте на природу, проводите соціально важливу роботу по відношенню до тварин та багато іншого разом із ЛЕГО Френдс.

Магазинчик

Вирушайте за продуктами до органічного продуктового магазину "Fresh Market". Отем просто обожнює цей магазин, адже в ньому продаються екологічно чисті продукти, а процес вирощування не шкодить нашій планеті. Крім Отем, органічний магазин любить відвідувати і її друг Лео, хлопчик обожнює готувати, а найкращі продукти у місті саме тут. Заходьте і ви, в таке популярне місце в місті. Проходьте через розсувні двері, беріть візок чи кошик та вперед, вибирати свіжі органічні продукти, тут є овочі, фрукти, молочні продукти, соки та навіть пончики з органічних інгредієнтів. Вам обов'язково потрібно спробувати це.

На касі сьогодні працює мила дівчина Джордін, а адміністратор магазину Ісаак вирішив прибрати на вулиці біля входу до магазину. Хтось впустив морозиво і залишилася липка рожева калюжа.

Також магазин "Fresh Market" може здійснити доставку продуктів у вас додому на спеціальній брендованій машині. Замовте продукти за телефоном або онлайн та кур'єр магазину привезе вам ваше замовлення у зручний для вас час.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Крамниця органічних продуктів (41729) призначений для дітей віком від 8 років і складається з 830 елементів ЛЕГО, 5 мініфігурок, 1 ігрової фігурки котика Чурро, а також покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Комбінуйте набори ЛЕГО Френдс із наборами ваших друзів та створюйте нові унікальні історії пригод та дружби. Вивчайте нових персонажів та поєднуйте з тими, що є у вас в одну велику родину LEGO Friends.

Використовуючи покрокову ілюстровану інструкцію зі збирання, ви можете зібрати супермаркет наступних розмірів:

  • Висота – 13 см;
  • Ширина – 35 см;
  • Глибина – 15 см.

Конструктор LEGO Friends Крамниця органічних продуктів (41729) сподобається кожній дитині, тому, якщо ви шукаєте подарунок, сміливо вибирайте цей набір. Діти просто обожнюють грати в магазин, а органічний супермаркет "Fresh Market" стане улюбленою грою для вашого малюка.

Будуйте разом із LEGO Building Instructions

Встановіть на свій гаджет безкоштовний мобільний додаток - LEGO Building Instructions, використовуйте інтуїтивно зрозумілий інтерфейс програми та насолоджуйтесь ще більш захоплюючим процесом складання. Відслідковуйте свій прогрес в здобутті нових навичок, змінюйте масштаб своїх будівель, повертайте під будь-яким кутом у форматі 3D та багато іншого.

Висока якість ігрових наборів LEGO

Всі компоненти, елементи і навіть найменші аксесуари наборів відповідають найсуворішим стандартам якості. Компанія ЛЕГО гарантує безпеку своєї продукції, адже перш ніж надійти у продаж кожен кубик ЛЕГО піддають різноманітним дослідам, щоб переконатися у відповідності у всіх міжнародних стандартів безпеки та якості.

  • 5.0

    2 лют, 2023
    Сам набір чудово виглядає, наповнений дрібними деталями і донька повністю погоджується з цією думкою. Якщо говорити про розсувні двері: мені подобається механізм, завдяки якому обидві двері відкриваються з однаковою швидкістю. Конвеєр на касі складається з ряду круглих штифтових конекторів Technic. На жаль, з’єднання занадто жорстке, щоб змусити їх котитися, але, можливо, ви знайдете власне рішення. З найцікавіших внутрішніх деталей виявив оголошення зі зниклою собакою, яке так само було у наборі 41727. Надворі ми знаходимо станцію для зберігання порожніх пляшок і банок, там же можна знайти машину для доставки. Мені подобається табличка над входом.
    Достоинства:
    Механізм імітування відкриття дверей. Деталь із закругленими сторонами, яка позначає розлитий на підлогу напій. Возики на коліщатках. Автентичні коробки для продажу овочів. Невже це продаються пончики Лео? Милий злий котик. Оновлені фігурки з рухливими руками та ногами.
    Недостатки:
    Краще додавати задню стіну та стелю, але з можливістю зняття.
  • 5.0

    2 лют, 2023
    Мій 15-річний хлопчик побудував це для своїх молодших брата та сестри, щоб вони могли разом грати. Все, від вивіски магазину до плитки для підлоги, продуктів, робочих візків для покупок і вантажівки для доставки детально відображає справжній магазин. Проте зробити набір по справжньому живим допомагають додані мініфігурки. Вони є новими для серії і як на мене показують людей такими, якими вони є. Наприклад, є дівчина з вітіліго як і наша сусідка у будинку. Тому набором задоволені повністю і сподіваюсь на подальший курс у цьому ж напрямку.
    Достоинства:
    Якість деталей. Легка для розуміння інструкція. Детальні фігурки з новими зовнішніми виглядами та одягом. На половину відкритий магазин для зручної гри. Багацько екологічний продуктів для покупки.
    Недостатки:
    Ціна - трішки дорого без акції.
  • 5.0

    2 лют, 2023
    Ще один чудовий набір LEGO Friends 2023! Він містить багато деталей для свого розміру, що робить його цікавою конструкцією. Мені подобається кахельна підлога, яка виділяє його серед інших наборів і створює правильну атмосферу для продуктового магазину. Моя 10-річна донька набір оцінила позитивно. Розмірковуючи про те, що можна додати, прийшла ідея створити такий собі модульний магазин: невеликі набори або упаковки з секціями, які можна використовувати для створення власного макета. Наприклад, стелажі та холодильники з продуктами, ящики, додаткові продуктові секції, кавовий куточок, офіс тощо.
    Достоинства:
    Максимальна достовірність у відтворенні магазину, є навіть автомобіль доставки продуктів. 5 мініфігурок, деякі з яких тісно пов'язані з магазином та їжею. Є можливість для розширення. Використано нові елементи та кольори.
    Недостатки:
    На жаль, сумніваюсь, що лего використає ідею з розширенням магазину, а було б класно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари