>
В наявності
679 грн
571 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

203 шт.
2 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1028 грн
840 грн
+ =
2928 грн
2303 грн
+ =
4678 грн
3651 грн
+ =
1418 грн
1141 грн
+ =
2478 грн
2083 грн
+ =
4828 грн
3766 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ай да Лео, завжди знайде підхід до людини. Як йому це вдається? Достатньо принести на зустріч щось смачненьке. Він має заготовлений рецепт для будь-кого, починаючи від кексів з апельсиновою цедрою і закінчуючи наваристим борщем. Прогуляйтеся до нього в гості в наборі LEGO "Кімната Лео" і, можливо, також почерпнете декілька рецептів смачних страв.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41754 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 203 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 6 років. Тематика набору – кімната.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, котрі люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом пізнаєте безліч захоплюючих пригод.

Лео та Оллі

Прийшовши в гості до Лео, можна знайти в його кімнаті також Оллі, адже хлопці добре ладнають і проводять багато часу разом. Таким чином, за ціною одного знайомства в наборі ЛЕГО 41754 можна отримати два.

  1. Лео - головний герой набору, хлопець, який обожнює приготування їжі. З одягу у нього справжній кухарський кітель, бірюзові штани та сині кеди. Під час сцен із готуванням його зачіску можна змінити на білий кухарський ковпак;
  2. Оллі - винахідник, який бажає колись стати знаменитим. Хлопець має оливкову сорочку, крізь яку видно білу футболку, сірі вкорочені штани та сині туфлі. Також має принти окулярів.

У наборі хлопцям компанію створює пухкий котик із біло-помаранчевим забарвленням - домашній улюбленець Лео. Він може здатися трохи похмурим за рахунок свого виразу обличчя, проте коли він починає грати з рибкою на вудці, про це вже й не згадати.

Ласкаво просимо до Лео

Кімната Лео в наборі є з'єднанням двох стін, які утворюють один з кутів. Решта відкрита для зручнішої гри всередині та зовні. Усередині безліч деталей, що сигналізують про захоплення хлопця. Можна виявити дошку для серфінгу, рятувальний жилет, шолом аквалангіста, відеокамеру, килимок із зображенням футбольних м'ячів, штатив тощо. Використовуючи їх, він розважається разом із Оллі, а також хлопці записують смішні відео. Звичайно ж є гордість Лео - місце для готування і кухонна книга. Очевидно, він багато практикується, готуючи рецепти з неї, адже частина кімнати заставлена всілякими кексами і тістечками, які із задоволенням дегустує Оллі.

За межами кімнати також можна знайти цікаві деталі, наприклад, футбольні ворота з м'ячем або стійку з цікавими предметами. Там же живе кіт. Він має невеликий постамент, на якому може сидіти, іграшку у вигляді закріпленої рибки на вудці, миски з їжею та водою.

Побувайте в гостях у Лео - хлопця, який цікавиться багатьма речами, але на першому місці завжди залишає приготування їжі, що і доводить його кімната з набору ЛЕГО "Кімната Лео".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2023
    Первое, что привлекло внимание в этом наборе - котик. Уж больно он похож на сердитую кошку, которая стала популярной лет 10 назад (кстати, кто не знал, она умерла в 2019😭). Не будем о грустном, я погуглил и выяснилось, что этого котика зовут Чурро и он принадлежит Лео. Но на этом я не остановился и заказал набор для дочери, чтобы оставить котика, так сказать, в семейной коллекции. Набор оказалось собрать легко, самих деталей не так уж много, остальное занимают аксессуары и интересности. Дочке по понятным причинам больше всего понравился котик с рыбкой, а также множество кексов.
    Достоинства:
    Стильная комната. Даже не зная самих друзей, можно уже узнать, чем они увлекаются по добавленным в комнату предметам. Из самого интересного для нас: футбольный мяч, доска для серфинга, кексы и конечно же ЧУРРО.
    Недостатки:
    Некоторые детали не умещаются в самой комнате.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари