>
Уточнити наявність у постачальника
1399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

380 шт.
3 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Хто ж не любить сонячні, літні дні, коли все навколо таке безтурботне, просте та налаштоване лише на відпочинок. Ви можете цілий день валятися на теплому пісочку і нічого не робити. У такі моменти немає ні клопоту, ні проблем. Саме такою атмосферою просякнутий набір LEGO "Кемпінг на пляжі". Так що приєднуйтесь до друзів та весело проведіть час.

Кілька слів про набір

Набір LEGO 41700 - один із січневих наборів LEGO. Це безпрограшний варіант, адже кому не хочеться крапельки тепла, холодними та зимовими вечорами. Спереду на коробці надруковано повне зображення кемпінгу, а на звороті - деякі деталі трохи ближче. Відкривши упаковку, Ви отримаєте 380 деталей, 3 фігурки, песика, багато морських мешканців та інструкцію для збирання. У готовому вигляді набір досягне більше 25 сантиметрів завширшки.

Друзі на відпочинку

Зважаючи на все, трійця друзів вирішила провести вікенд на природі, розбивши кемпінг. Якщо приєднаєтесь до них, то зустрінете:

  • Андреа – природжену співачку та актрису. У наборі LEGO "Кемпінг на пляжі" дівчина в різнокольоровому верху від купальника, рожевій спідниці та синіх сандаликах;
  • Стефані - спортсменку та прихильницю здорового способу життя. Тут вона в рожевій шапці, топі, блакитній спідниці і рожевих мокасинах;
  • Даніеля - старшого брата Мії та любителя картингу. Єдиний хлопець набору з'являється у білій футболці з жовтими тропічними квітами, зелених шортами та в'єтнамках.

У всіх трьох на обличчі широка усмішка, мабуть, від такого довгоочікуваного відпочинку далеко від Хартлейк Сіті.

Також у наборі є невелика біла собачка Пеббл - улюбленець Стефані, кілька рожевих рибок, морських коників, черепашок та морських зірок.

Літній кемпінг

Перед виїздом на природу, друзі відмінно підготувалися, тому їхній кемпінг оснащений усім необхідним для комфортного відпочинку. Зрозуміло, головний у наборі LEGO "Кемпінг на пляжі" - великий тент, прикрашений гірляндою з лампочками, в якому всім друзям вистачить місця. У ньому є плита, крісла, світильники, стереосистема та двоярусні ліжка.

Крім нього є переносний душ з туалетом, викладений ракушками, для комфортного перебування далеко від цивілізації. Одна з тенденцій наборів LEGO - наголос на екологічності, тому електрику в наборі LEGO "Кемпінг на пляжі" нібито виробляє вітряк, що крутить.

Пригоди і вдень, і вночі

За рахунок різноманітності включених деталей, пригоди в наборі LEGO 41700 продовжуються і вдень, і вночі. Прокотіться вдень на дошках, позасмагайте, побудуйте замок з піску, знайдіть ракушки, виловіть кілька рибок із моря і підсмажте на плиті всередині тенту. З настанням вечора, сядьте навколо багаття, розкажіть історії, заспівайте пісні та посмажте зефірки. Як тільки настане ніч і стане занадто холодно, сховайтеся в наметі і закрийте його тканиною. А з настанням ранку продовжіть веселитися.

Приєднуйтесь до друзів та проведіть незабутні літні дні разом з ними у наборі LEGO Friends “Кемпінг на пляжі”. А коли набридне, поверніться до Хартлейк Сіті і продовжіть свої пригоди там.

Вдалої та цікавої збірки!

 

  • 5.0

    20 січ, 2022
    Шатер хорош, однозначно один из лучших наборов. В первую очередь это из-за того, что он очень продуманны. Есть удочка, значит есть и рыба. Есть костер, значит есть и табуреточки рядом и зефирки. Лампочки “светятся” из-за ветреной мельницы, а в туалет - это отдельная кабинка. Что особенно отмечу, так это множество розовых подводных жителей: рыбки, ракушки, звезды, коньки, которые появляются на всем уровне.
    Достоинства:
    Супер-продуманный набор. 3 фигурки. Яркие цвета. Новый материал для шатра.
    Недостатки:
    Хотелось бы несколько голубых деталей - воды.
  • 5.0

    20 січ, 2022
    Моїм донькам на 100% подобається цей набір. Він сповнений яскравих деталей. Особливо вони у захваті від маленького песика та милих дощок для серфінгу, одного разу навіть брали з собою у ванну. Намет добре виділяє набір серед інших, як мінімум я такого не бачила. У набору багато аспектів, які я ціную як мама: виховувати любов до природи за допомогою заходів на свіжому повітрі, як-от катання на веслах, а також навчати дітей альтернативним джерелам енергії, як-от вітряна турбіна. Кожна деталь цього комплекту була добре продумана. Двоярусні ліжка, туалетна зона та багаття з зефіром додають шарму.
    Достоинства:
    Чудово підходить для дітей, які люблять пригоди. Вони можуть вдавати, що ходять на пляж, займаються серфінгом, ходять на риболовлю, готують вечерю, приймають душ, лягають спати тощо. І це все разом з друзями!
    Недостатки:
    -----
  • 5.0

    20 січ, 2022
    Я купил этот набор, потому что моя дочь в последнее время очень увлеклась лего и хотела его на день рождения. Она любит Барби и хотя это набор не о ней, он вызывает то же ощущение. Он состоит из 380 деталей, которые в конечном итоге представляют собой пляжный шатер. Он очень детализирован и содержит массу различных деталей. В нем есть доска для серфинга, ветряная мельница, душ на открытом воздухе, собака и трое друзей. Моей дочери он очень нравится!
    Достоинства:
    Хорошая задумка с мельницей, ведь сейчас тренд на экологичность. Туалет/душевой блок просто гениален. Печь для пиццы, зефир на палочках, радио, гирлянды — все это просто потрясающе.
    Недостатки:
    С какой-то стороны немного странно тащить на природу столько всего.

Рекомендуємо подивитися ці товари