>
В наявності
1179 грн
1054 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

426 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1528 грн
1323 грн
+ =
3178 грн
2594 грн
+ =
5178 грн
4134 грн
+ =
1528 грн
1348 грн
+ =
5328 грн
4249 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пейслі та Оллі завітали до їхньої улюбленої кав'ярні в Хартлейк-Сіті. На кухні, обладнаної духовкою та кавоваркою, вирує робота – Беатріс чаклує над новими кулінарними шедеврами. З її майстерністю навіть звичайнісінькі інгредієнти перетворюються на чарівні делікатеси. Приєднуйтесь до неї, щоб спекти апетитний торт і обережно розкласти макаруни на тацю. 

У цей час друзі влаштовують посиденьки на терасі кав'ярні, просто під квітучою вишнею, насолоджуючись приємною розмовою та ароматом свіжої кави. А їхнє цуценя Джуно із задоволенням гризе своє частування, час від часу радуючи всіх присутніх своїми витівками. На завершення зустрічі друзі обмінюються теплими прощаннями, адже Беатріс сідає на свій скутер і вирушає зробити доставку постійним клієнтам, залишаючи за собою атмосферу привітності та затишку, яка залишиться між друзями ще довго.

Про набір 

Ігровий набір LEGO Friends Кав'ярня Хартлейк-Сіті (42618) складається з 426 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Даний ігровий набір - це не просто конструктор, це справжня історія про зустрічі та пригоди. Ваша дитина буде вражена від безлічі ігрових аксесуарів у кав'ярні, які допоможуть повною мірою поринути у світ веселих ігор. Не забудьте, що цей ігровий набір – чудовий подарунок до дня народження для дітей, які обожнюють пригоди та веселі історії. Відкрийте для себе світ LEGO Friends та подаруйте своїй дитині можливість створити свій унікальний світ, де дружба та уява на першому місці.

Улюблений заклад у Хартлейк-Сіті 

Цей конструктор не тільки веселий, а й навчальний. Тут розповідається чудова історія про Пейслі та Оллі, які із задоволенням відвідують свій улюблений заклад у Хартлейк-Сіті. І коли Беатріс зайнята на кухні, готуючи смаколики, у грі з'являється ще більше можливостей для творчості та фантазії. У цьому наборі ви знайдете все необхідне для створення незабутніх пригод: від затишної кав'ярні та доброзичливих персонажів до смачних ласощів та веселих ігор. 

Уявіть собі, як ваші діти будуть із задоволенням будувати історії про зустрічі Пейслі та Оллі в їх улюбленій кав'ярні, де пригоди чекають їх на кожному кроці. А завдяки різноманітним аксесуарам та деталям, будь-яка гра стане ще більш цікавою та креативною. Пориньте у захоплюючий світ LEGO Friends разом з вашою дитиною, де кожна деталь яскрава та весела, а кожен набір – це не просто конструктор, а ціла історія, яка оживатиме в дитячих руках.

І не забувайте про те, що гра з конструкторами LEGO не тільки приносить задоволення, а й розвиває дитячі навички. Вона сприяє розвитку логічного мислення, дрібної моторики рук, уяви та соціальних навичок. Так що не пропустіть шанс подарувати радість своїм малюкам з цим чудовим ігровим набором від LEGO Friends та відкрийте для них двері у світ веселих пригод та нескінченних можливостей!

Придбати ігровий набір LEGO Friends Кав'ярня Хартлейк-Сіті (42618) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари