>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

445 шт.
2 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Знайомтеся з новим поколінням мешканців міста Хартлейк-Сіті. Молоді герої допоможуть вам вивчити тему дружби в процесі гри. Заводьте нових друзів, відкривайте для себе нові локації міста та вирушайте у захоплюючі та незабутні пригоди по всесвіту LEGO Friends.

Котики в готелі

Перед вами ігровий набір LEGO Friends 41742 створений спеціально всіх шанувальників кішок та котів. Чарівна Наомі - власниця п'ятизіркового готелю для котів, кішок та кошенят - "Cat Hotel". Дівчина знає багато тонкощів та лайфхаків роботи з вихованцями і просто обожнює котів. Не соромтеся, питайте у неї все, що вас цікавить. Директор готелю детально вам розкаже всі нюанси перебування в готелі і відповість на питання, що вас цікавлять.

У готелі "Cat Hotel" передбачені всі необхідні котячі зручності, а в якості щоденної культурно-розважальної програми улюблене заняття кожного пухнастика - лазання по деревах. На подвір'ї готелю є спеціальне дерево, яке адаптоване для безпечного активного котячого відпочинку.

Прямо зараз хлопець Оллі хоче заселити свого котика до готелю, щоб виїхати у справах на кілька днів. Оллі не матиме приводу для хвилювання, адже готель "Cat Hotel" - це найкращий готель для котів у Хартлейк-Сіті, тут кожен котик знаходиться в повній безпеці. Всі відвідувачі готелю під цілодобовим наглядом, їх годують певними кормами вищого ґатунку та виявляють до кожного клієнта індивідуальний підхід. Наомі дуже уважна до кожного котика і знає всі особливості характерів і всі індивідуальні методи турботи. Тут є навіть місце креативу: ви тільки подивіться, які милі у котиків бантики та корони. Напевно, кожна кішечка відмінно проведе час у компанії друзів.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends 41742 передбачений для дітей віком від 6 років і складається з 445 елементів ЛЕГО, 2 мініфігурок - Наомі та Оллі, 3 ігрових фігурок котів - Гертруди, Пікселя та Шеллоу, та, звичайно, інструкції зі збирання.

Розмір готелю "Cat Hotel" з кубиків ЛЕГО має такі фізичні розміри:

  • Висота – 13 см;
  • Ширина – 23 см;
  • Глибина – 12 см.

Набір ЛЕГО Френдс 41742 стане чудовим подарунком для дітей, які обожнюють котиків та все, що з ними пов'язано, на будь-яке свято або просто так. Порадуйте вашого малюка цікавою LEGO-новинкою 2023 року.

Цифрове конструювання

Отримайте повну картину готової споруди та цифрові інструменти взаємодії між ігровим набором та вашим гаджетом. Для цього необхідно встановити безкоштовну мобільну програму LEGO Building Instructions і слідуйте всім інтуїтивно зрозумілим підказкам на екрані вашого смартфона або планшета.

Кожен елемент, кубик та деталь конструкторів ЛЕГО Френдс відповідає всім світовим стандартам якості та вимогам безпеки у данній галузі виробництва. Тому сміливо розвивайте нові навички, вигадуйте різноманітні історії з домашніми тваринами, комбінуйте ігрові набори серії та запрошуйте друзів на велику гру у LEGO Friends.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари