>
Під замовлення
319 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

64 шт.
1 шт.
15.7 × 21 × 5.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Якщо Ви колись захоплювалися серією LEGO Friends, або вже брали такі кубики, то набір LEGO "Геймінговий куб Олівії" точно підійде Вам, а також зможе стати відмінним невеликим подарунком. До того ж, якщо Ви, або ваша дитина захоплюєтеся комп'ютерними іграми, то набір LEGO 41667 точно прийдеться Вам за смаком.

Пакування набору

Набір LEGO "Геймінговий куб Олівії" поставляється в невеликій картонній коробці. Основний акцент зроблений на фіолетовому кольорі, яким виділено верх і низ. На передній стороні зображений сам набір, а також інші набори червневої серії кубів (дата випуску набору 1 червня 2021 року). На фоні невеликий парк і височенні будівлі - багатоповерхівки. На задній стороні: куб в розкритому вигляді, реклама наборів і також парк. Тобто, лиш взявши набір у руки, Ви вже будете знати, чого очікувати. Також є логотипи і технічна інформація.

Мініфігурка

У наборі LEGO 41667 тільки одна мініфігурка - Олівія. Вона вчений, майже весь час проводить в лабораторії, лише іноді виходячи на вулицю. Тож не дивно, що саме Олівія з'являється в наборі з гаджетами і технікою. Вже вона то точно придумає з ними щось цікаве. У наборі LEGO "Геймінговий куб Олівії" Олівія традиційно з'являється в окулярах і з кучерявим волоссям нижче плечей. Також вона має синій топ, з принтами, що нагадують молекули, рожевий пояс і жовту спідницю. На ногах - блакитні туфлі. Так як це геймерський набір, Олівія носить навушники і може тримати в руках геймпад.

Куб

У наборі LEGO 41667 куб яскраво-рожевого кольору, який точно сподобається будь-якій дівчинці. За стилістикою нагадує рюкзак, адже є принтовані кишені і навіть брелок. Відкривається і закривається добре, петлі надійні. Можна не боятися про те, що щось випаде, якщо закрити куб. Тим більше, що всі деталі можна закріпити на основі. Саме тому набір можна взяти з собою куди завгодно, будь то прогулянка з подружками або подорож.

Створіть свій цікавий сюжет!

Насолоджуйтеся грою!

Інтер'єр кубу

Все всередині набору LEGO "Геймінговий куб Олівії" прямо таки кричить про геймерську тематику. Тому, якщо у Вас є маленька любителька відеоігор, це обов'язково має бути у неї. Отже, до інтер'єру. Всередині - мультимедійна зона для відпочинку Олівії. Є затишне блакитне крісло для ігор, ігрова станція з екраном і контролером, колонки, килимок і різноманітні принти на тлі. Якщо виділяти якісь кольори, то всередині куба переважає блакитний і рожевий колір.

Тваринка

Фішка таких наборів-кубів - тваринка рандомних кольору. Є набори з фламінго, песиками, кроликами і тд. Це додає деякої інтриги перед покупкою, адже ніколи не знаєш, яка забарвлення попадеться. Саме в наборі LEGO 41667 можливо отримати милого котика 4 кольорів на вибір:

  • блакитного;
  • жовтого;
  • м'ятного;
  • червоного.

Зовнішність котів в наборі LEGO "Геймінговий куб Олівії" повністю однакова, різниця лише в кольорі. Саме тому дітям не буде прикро, що вони отримали гіршого котика.

В яку гру плануєте зіграти з Олівією?

Її можна буде усюди брати із собою!

А який котик дістанеться саме вам?


Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Олівію і її чарівного вихованця-кота сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Купити набір LEGO (41667) "Геймінговий куб Олівії" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!
 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари