>
Уточнити наявність у постачальника
1149 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

446 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

З огляду на розмаїття мешканців Хартлейк-Сіті та історії, в які вони потрапляють, у журналістів завжди є робота та ідеї для нових репортажів. У наборі LEGO "Фургон редакції новин" якраз розгорається одна з таких історій, тож якщо поквапитеся, то встигнете зняти та випустити в ефір сюжет першими. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41749 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 446 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захопливих пригод. 

Мініфігурки набору

У цьому наборі присутні 3 мініфігурки, кожна з яких відіграє важливу роль у ситуації, що склалася:

  1. Даррел - лісоруб. Чоловік одягнений у робочий одяг, тому має помаранчеву куртку, сині штани, коричневі високі черевики та червону каску;
  2. Пітер - маленький хлопчик, який протестує проти вирубки. Він одягнений у салатове худі з рожевою кишенею, сині штани і такі ж сині черевики. 
  3. Алія - розумна дівчина, яка вирішила приміряти роль журналіста. Для зняття сюжету вона вибрала жовту сукню, бузкову жилетку і рожеві босоніжки.

Також до комплекту додано фігурку білої сови, яка проживає в лісі. 

"Ні" вирубці лісу

Набір ЛЕГО 41749 розповідає історію про те, що необов'язково бути великим і сильним, щоб виступати за праве діло і доносити свої думки до суспільства. Лісоруб Даррел прибув до лісу з метою зрубати бензопилою чергове дерево, як він робив раніше, про що можна судити за, зібраними зі світло-коричневих деталей, пеньками навколо. Однак цього разу все не пройде гладко, адже є Пітер, який бажає захистити ліс від вирубки. Ба більше, він зміг привернути увагу Алії, яка зайнялася зйомкою репортажу про цю подію. 

Представлені набором збірки можна розділити на 2 частини. Перша - це дерево. Воно встановлене на зеленій основі - траві, має пеньки навколо, невисокі гілки та листя. На одній із гілок сидить сова, а на іншій знаходиться її гніздо з яйцем. Навколо дерева встановлено огороджувальні знаки Пітера. До збірки додано функцію, що дає змогу збити гілку, що призведе до падіння яйця. Друга частина набору - це журналістська вантажівка. Вона має місце для мініфігурок попереду, а також може розкриватися ззаду. Усередині знаходяться екрани, мікрофон, блокнот з ручкою, а також інші атрибути репортера. Щоб записати події, що відбуваються в лісі, у Алії є висувна камера на даху фургона, а також окрема камера, яку можна поставити де завгодно. 

Допоможіть Пітеру захистити дерево і сову, що живе на ньому, в наборі ЛЕГО "Фургон редакції новин", прибувши на місце разом з Алією і розповівши всьому місту про наміри Даррела зашкодити лісу і його жителям.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 лип, 2023
    Перед вами красивая коробка из коллекции Lego Friends 2023 - Фургон новостной редакции. Здесь 3 персонажа: Алия, Питер и дровосек Даррел. Также есть маленькая сова, которая живет в своем гнезде на дереве. Есть все необходимое для того, чтобы все эти фигурки отправились в приключения. Дети смогут узнать о защите мест обитания животных, о репортажах и работе репортера - вот история, которую рассказывает этот набор. Самой большой сборкой для этого выступает открывающийся фургон с множеством экранов. Второй конструкцией является сборное дерево - жилище совы. Весь набор, хотя и принадлежит к серии Friends, может быть легко включен в серию Lego City.
    Достоинства:
    Набор чувствуется законченным, со всей рассказываемой историей. 3 минифигурки хорошего качества, а также белая сова (почему-то сразу ассоциация с Гарри Поттером). Фургон открывается и настраивается, а также можно выставить камеру. Дерево также можно немного изменить на свое усмотрение или чтобы разыграть спиливание.
    Недостатки:
    Стоило сделать для совы не гнездо, а поселить её в дупло.
  • 5.0

    2 лип, 2023
    Отже, це гарний маленький набір для дітей. Насправді, це не найбільший набір, оскільки в ньому всього 466 деталей. Він також не найскладніший і збирається досить легко. Дерево складається з декількох маленьких деталей, а ось збірка фургона трішки складніша. Але, як завжди, лего надає дійсно хороші інструкції, які легко зрозуміти. Ви отримуєте три мініфігурки (плюс сова), тому, якщо це ваш перший набір, у вас є персонажі, з якими можна грати відразу. Фургон можна відкрити, і він створює невелику портативну студію новин, з якої може транслюватись історія з вирубкою лісу. Набір підкидає певний виклик під час складання і пропонує якісний сюжет та фігурки. Тож мені дуже сподобалося будувати його з моєю племінницею.
    Достоинства:
    Якість цеглинок та інструкції чудові. Фургон новин можна "перетворити" на студію мовлення з редакційним столом. У наборі є захоплива історія про те, як лісоруб загрожує домівці сови, а Алія записує новини та бере інтерв'ю у протестуючого хлопчика.
    Недостатки:
    Дерево сови досить бідне і могло б мати більше гілок або, можливо, трохи більшу висоту. А так, схоже, що хлопець вже добре попрацював з бензопилою.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари