>
Уточнити наявність у постачальника
3269 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 114 шт.
4 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
8+
0 шт.
4.3

Опис

Якщо Ви в дитинстві хотіли мати свій затишний будиночок на дереві, але ця мрія не збулася, можливо саме зараз настав той самий час здійснити її. Подаруйте собі або дітям незабутні емоції збираючи та граючи з набором LEGO “Будинок дружби на дереві”. Збирайте мед, майструйте шпаківні, а отримані гроші віддайте на благодійність.

Базова інформація про набір

Набір LEGO 41703 - один із січневих наборів 2022 року, призначений для дітей віком від 8 років. Поставляється в досить великій, барвистій упаковці: на передній стороні - зображення будинку на дереві, на зворотному - те, що знаходиться всередині будинку, і деякі деталі ближче. Відкривши коробку, Ви виявите 1114 деталей, 4 фігурки, кролика, пташку, цілий рій бджіл, друковану інструкцію та багато тематичних аксесуарів для створення затишку в будинку. У готовому вигляді, збірка досягне більше 30 сантиметрів завдовжки.

10 років дружби

Компанія LEGO вже 10 років радує маленьких шанувальників та шанувальниць наборами LEGO Friends. Деякі діти навіть встигли вирости на таких наборах і тепер купують їх своїй малечі. На честь такого ювілею, у наборі LEGO "Будинок дружби на дереві" заховані деякі цікаві штучки. Скануйте QR-код і дізнайтеся про заховані ретро-скарби Хартлейк Сіті.

Мешканці будиночка на дереві

У будиночку постійно вирує життя і чутно сміх, в основному через його веселих мешканців. Тут є:

  • Мія - шукачка пригод. Оскільки дівчина дуже любить природу та тварин, вона просто не могла не з'явитися у наборі LEGO 41703. На ній жовта майка, джинсовий комбінезон та зелені черевики;
  • Олівія – просунута вчена. Цього разу вона вирішила дізнатися все про бджіл, тому обладнала власну пасіку. Про всяк випадок на дівчині білий захисний костюм, який закриває все тіло. Спереду – принт бджоли;
  • Рівер – друг Мії. Він вирішив і тут підтримати подругу, і весело провести час. На ньому біла футболка, червона сорочка в клітку, чорні штани та сірі черевики;
  • Джексон – хлопець на візку. Компанія LEGO вже не вперше показує, що всі люди однакові і немає жодних перешкод для активного життя. Джексон тут сидить на рожево-помаранчевому візку, одягнений у сіру футболку, червону спортивну кофту, блакитні джинси та червоні кросівки.

Така команда друзів і будинок зможе побудувати, і тварин доглядати, і не забути повеселиться. Так чого ж Ви чекаєте, приєднуйтесь!

Веселощі всередині будинку та зовні

У будиночку на дереві є все необхідне для життя друзів, включаючи: кабінет, кухню, спальню та вітальню. На самому верху є телескоп, у який любить дивитися Олівія. Піднятися наверх можна спеціальним ліфтом (що дуже зручно для Джексона) або повернувши перила та опустивши сходи. Ну а спускатися вниз найвеселіше з величезної гірки.

Зовні друзів чекає ще більше пригод, адже там є будиночок з кроликом, вулики та місце для продажу меду, стіл для збирання шпаківень та вантажний велосипед.

Приєднуйтесь до друзів у наборі LEGO “Будинок дружби на дереві” та допоможіть їм робити добрі справи – майструвати шпаківні та збирати мед на продаж. А виручені гроші віддайте на благодійність.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    21 січ, 2022
    Честно говоря, я пропустила несколько наборов «Друзей» из-за обилия кубиков конфетного цвета, особенно розового и бледно-лилового. Просто они совсем не в моем вкусе. Этот, тем не менее, полон синего и всевозможных земляных тонов. Сборка доставляет большое удовольствие с множеством интересных деталей. Однако у меня есть одно БОЛЬШОЕ замечание по поводу набора: наклейки. Я знаю, что в наборах «Друзья» всегда много наклеек, и для таких вещей, как флаг пчеловода или узоры на коврике, это нормально. Но использовать наклейки для деревянных досок и торцов круглых бревен…это грустно(
    Достоинства:
    Тонна деталей в хороших (для меня) цветах. Возможно, набор даже больше как унисекс. Большой размер дома. Лифт чудесно спроектирован.
    Недостатки:
    Тонна наклеек там, где они быть не должны. Ну прям очень много.
  • 4.0

    21 січ, 2022
    Такой большой набор сделает любую девочку счастливой. Моей дочке 10 и она собрала все это сама. Больше всего ей нравятся качели, скрытая лестница и уютный «тоннель» под деревом. К тому же, в наборе много животных, птиц и насекомых - пчел и божьих коровок. Это то, что нужно для домика в лесу. Чего бы мне хотелось и чего не хватает, так это всех оригинальных мини-куколок «Друзья» в честь 10-летия.
    Достоинства:
    Много фигурок, подвижных частей, занятий. Все сделано ярко и похоже на настоящий дом на дереве, сделанный своими руками.
    Недостатки:
    Обычно серии выпускают коллекционные фигурки в честь юбилеев.
  • 5.0

    21 січ, 2022
    Мне нравится дизайн этого набора. С ним действительно весело играть ребенку. Круто, что крышу можно поднять и получить доступ вовнутрь. Есть лифт, ветряная мельница, крыльцо, санузел и качели. Это хорошо, что помимо обычных минифигурок есть парень в инвалидной коляске и для него приспособлен лифт. На мой взгляд, это один из лучших наборов за все 10 лет.
    Достоинства:
    Большой дом. Много деталей внутри и снаружи, в том числе пасека. Джексон - парень в инвалидной коляске. Кролик и птички.
    Недостатки:
    Для себя ничего не отметила.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари