>
Уточнити наявність у постачальника
4299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 072 шт.
3 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
12+
0 шт.

Опис

Розширте знання дітей про рослини та квіти за допомогою детального набору LEGO Friends Ботанічний сад (41757), який призначений для дітей віком від 12 років. Пориньте в дивовижний світ ботаніки разом з LEGO Friends.

У цьому наборі ви знайдете три мініфігурки головних героїв - Ліан, Ніко та Аді, а також велика кількість різноманітних аксесуарів. В іграшковій оранжереї діти зможуть побачити різноманітні екзотичні та дуже реалістичні рослини та квіти. Любителі метеликів оцінять прозорий купол, що обертається, який дозволяє чотирьом метеликам вільно літати навколо, створюючи атмосферу справжнього ботанічного саду.

Діти зможуть насолодитися захоплюючим процесом складання цієї чудової моделі, а потім продемонструвати її, щоб підкреслити свою пристрасть до світу природи. Це чудовий спосіб поринути у світ рослин і дізнатися про них більше.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Ботанічний сад (41757) - це конструктор ускладненого рівня, тому що складається з 1072 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, аксесуарів, інструкції зі збирання. Серед різноманітних аксесуарів, ви знайдете вирву, ножиці, блокнот, фотоапарат, ручку, ковдру для пікніка, кошик, пляшку, круасан та ягоди. Така кількість аксесуарів передбачена, щоб додати реалістичності та різноманітності у ігровий процес ваших дітей.

Ботанічний сад Friends із кубиків ЛЕГО має такі розміри:

  • 22 см заввишки;
  • 25 см завширшки;
  • 28 см завглибшки.

Цей ігровий набір LEGO Friends Ботанічний сад (41757) стане чудовим подарунком для садівників-початківців. Конструктор дарує кожній дитині можливість створити власний ботанічний сад та продемонструвати його своїй родині та друзям.

LEGO Building Instructions

Крім цього ще більше розваг чекають на дітей з легким та інтуїтивним додатком LEGO Builder. У ньому вони зможуть масштабувати та обертати моделі у 3D, зберігати свої набори та відстежувати свій прогрес.

Безпека та якість для ваших дітей

Продукція компанії LEGO відрізняються високою якістю, яка підтверджується їхньою довгою історією виробництва, починаючи ще з 1958 року. Всі деталі LEGO відповідають найсуворішим галузевим стандартам та гарантують їх надійне з'єднання та міцність. Кубики та деталі LEGO проходять різні тести на падіння, нагрівання, удари та навіть скручування, щоб забезпечити безпеку та відповідність суворим міжнародним стандартам якості.

Важливою особливістю конструкторів LEGO є їхня сумісність. Усі кубики та деталі між собою сумісні незалежно від року випуску ігрових наборів. Це означає, що можна комбінувати різні ігрові набори та створювати унікальні моделі, розширюючи творчий потенціал вашої дитини.

Компанія ЛЕГО активно дбає про безпеку своїх продуктів. У процесі виробництва використовуються тільки безпечні матеріали, які не містять шкідливих речовин, таких як фталати, свинець або інші токсичні компоненти.

Ігрові набори LEGO – це не тільки іграшки, це джерело натхнення та захоплення для всієї родини.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари