>
Уточнити наявність у постачальника
329 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

60 шт.
2 шт.
14.1 × 6.1 × 12.2 cm
4+
0 шт.
4.3

Опис

Кожна дівчинка любить котиків і хоче їм допомогти. Подружки Емма і Мія – не виняток. Вони ставлять перед собою мету зробити всіх котів міста Хартлейк-Сіті красивими, створюючи свою автоперукарню для котів в наборі LEGO Friends 41439.

Не дивно, що така ідея виникла саме у цих двох дівчат, адже Емма відома своєю безстрашною творчою натурою, що не знає меж, а Мія – безмежною любов'ю до природи.

Ваша донечка любить фантазувати і володіє творчим мисленням? Тоді саме пригоди Емми та Мії зможуть надихнути вашу дитину:

  • Емма стане прекрасним прикладом для наслідування, адже вона рішуча і цілеспрямована, впевнена в собі.
  • Мія надзвичайно чесна й вірна дівчинка, на неї завжди можна покластися. Може, саме вона улюблена подружка вашої донечки?

Новий набір конструктора LEGO Friends Автоперукарня для котів сподобається всім зоо- і котолюбителям, а також всім – фанатам серії Friends від LEGO. Вирушайте в нові пригоди разом з Еммою та Мією.

Нагодуйте печивом для котиків і напоїть з пляшечки милу сіру кішечку і її маленьке коричневе кошеня, розчешіть і за допомогою ножиць створіть красиву доглянуту стрижку. Можете не переживати: Мія проведе процедури з догляду котикам від мордочки до хвоста. Вона неодмінно приділить особливу увагу маленькому кошеняті, адже кошеня потребує ретельного догляду і опіки. Вирушайте на цікавому автомобілі, у вигляді бірюзового кота, на пошуки безпритульних, які потребують уваги і турботи, кішечок і котиків. У Хартлейк-Сіті знайдуться місця з бездомними котами, як і в будь-якому іншому.

Давайте будемо допомагати тваринам разом вже зараз!

Набір LEGO Friends Автоперукарня для котів (41439) стане прекрасним подарунком будь-якої дівчинки, особливо якщо вона вже знайома з Мією та Еммою.

Що в коробці? 60 деталей, 2 мініфігурки, інструкція по збірці.

Купити набір LEGO Cat Grooming Car можна в нашому інтернет-магазині.

  • 4.0

    19 тра, 2021
    Не знаю, чому донька обрала саме цей набір, але начебто ціна нормальна і я вирішила їй його придбати. Хоча на мою думку, є більш вдалі набори з більш екзотичними тваринами. Здається, я навіть бачила черепашок. Проте це також непогане доповнення за таку ціну: 2 мініфігурки, дзеркало, 2 котика, машинка і всілякі аксесуари. Після такого як донька зібрала набір та показала, в мене виникло питання, хіба не можна було зробити так, щоб в машину одразу поміщалося 2 мініфігурки?
    Достоинства:
    Якщо відкинути те, що такого як "автопарекхмахерська" начебто взагалі немає, то набір може і непоганий. Є мініфігурки, таваринки, додаткові штуки для гри.
    Недостатки:
    На найцікавіший набір. Не сподобався одяг в мініфігурок.
  • 4.0

    19 тра, 2021
    Вроде бы много всего, чтобы подстричь котиков, но такой возможности нету. Я думаю, лего же могли придумать что-то интересное и реализовать эту идею. А так, вроде бы ножницы есть, но что с ними делать - не понятно. Но если отбросить это все, то набор получился неплохим. Котики города теперь будут в безопасности.
    Достоинства:
    Машина небольшая, но очень милая. Колесики крутятся - машинка ездит. Из интересного: есть даже кассовый автомат и банкноты.
    Недостатки:
    Зеркало лишь наклейка. Не понимаю, почему не реализована идея со стрижкой.
  • 5.0

    19 тра, 2021
    Автопарикхмахерская для кошек? Такое вообще существует? Ладно, не суть. Это небольшой набор для девочки по очень приемлемой цене. Как минимум, все они любят котиков, а наличие машинки здорово разнообразит игру. Кстати, даже машинка здесь сделана под котика. Для такого небольшого набора, здесь аж 2 минифигурки: Эмма и Мия.
    Достоинства:
    Уверен, что девочке понравится, так как сам брал для дочери. Котики здесь прям везде. Есть 2 котика и 2 минифигурки.
    Недостатки:
    Нету никакого намека на то, чтобы именно подстричь котика.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари