>
Уточнити наявність у постачальника
4799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

778 шт.
3 шт.
54 × 9.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Захоплююча подорож разом з ЛЕГО
Хочете справжній будинок на колесах? Тоді конструктор LEGO Friends 41395 Автобус для друзів відмінно вам підійде. Поїздка на такому автобусі запам'ятається вам на все життя. Головне не забути взяти всіх своїх друзів, адже без них буде нудно і нецікаво. Автобус обладнаний всім необхідним для відпочинку, тут навіть є великий басейн і крута гірка для спуску. Приготувати їжу можна на кухні, а прийняти душ у ванній. Коли веселощі закінчяться і всі втомляться, можна милуватися красивим зоряним небом на даху автобуса. Будьте впевнені, такої подорожі ви ще не бачили.


Про набір
Конструктор LEGO Friends 41395 Friendship Bus є новинкою і точно сподобається дівчаткам віком від 8 років. Коробка містить цілих 778 деталей, тому дитина буде залучено грати збираючи великий автобус. Крім яскравих деталей дитина також знайде 3 мініфігурки Мії, Стефані і Олівії. З деталей збирається великий і красивий автобус, на якому можна їздити по всьому світу. Він володіє всіма зручностями. Тут і кухня, і спальня, і басейн, і зона відпочинку, і навіть невелика пальма. Як бачите, тут є з чим пограти. А вишенькою на торті стане ціла купа цікавих аксесуарів, які зроблять гру ще більш захоплюючою.


Ексклюзив
Даний набір володіє призом симпатія редакції, як неймовірно вдала і протестована іграшка. Якщо подумати, то автобуси в конструкторах ЛЕГО досить вузька тема і є ексклюзивом. Такі конструктори випускаються один раз не кілька років, тому завжди будуть унікальним подарунком для вашого малюка. До того ж LEGO Friends 41395 Автобус для друзів не тільки розважає вашу дитини, але і розвиває в ній корисні якості, наприклад, логіку, дрібну моторику рук і комунікацію, якщо дитина грає з друзями.

Купити набір LEGO Friends 41395 Автобус для друзів можна на нашому сайті. Доставка діє по всій території України, а якщо у вас виникли питання, будемо раді вас проконсультувати.

  • 5.0

    10 лис, 2020
    Я особо в лего вообще не понимаю, когда-то только был набор Blue bus в далеком 2000. Дочка выбрала этот на День рождения, ну я и взял. И знаете, мне даже самому понравилось собирать, вернулся в детство. Теперь каждый день выбираем кто за кого будет играть и придумываем свои приключения на этом автобусе. Наверное, будем покупать еще наборы. Тем более, что в магазине сейчас акция, можно неплохо сэкономить.
    Достоинства:
    Детальный автобус. Милые фигурки девочек.
    Недостатки:
    -
  • 5.0

    10 лис, 2020
    Этот набор взяли после 41392 (Роскошный отдых на природе). Тот конечно в разы меньше, тут же есть что собирать. Дочка упорно возилась пару дней. И сколько же было радости, когда наконец-то САМА смогла собрать. В наборе также есть 3 минифигурки: Мия, Стефани и Оливия. Кстати, Оливия и Мия у нас были еще с прошлого конструктора. Автобус полностью игровой, ездит, двери открываются, крыша поднимается. Совместили с отдыхом на природе, теперь девчонок туда привозит автобус. Хотим еще Автомойку купить.
    Достоинства:
    Отличный набор, подойдет девочкам. Играть и собирать интересно.
    Недостатки:
    Выглядит конечно интересно, но непонятно к чему на крыше пальма.
    • 17 лис, 2020
      Касательно того, что у Вас уже были эти минифигурки. У нас как раз такая проблемка. Дочка обожает эту серию, но у нас уже штук 5 Оливий и Мий. Делали бы немного разнообразние.
  • 5.0

    10 лис, 2020
    Несмотря на огромную коробку и множество деталек, конструктор собирается примерно часа за 2. По крайне мере, дочка за столько и собрала. Поэтому отлично, что набор не просто “собрать и поставить на полку”, а подходит для игры. Много дверей открываются, можно даже переоборудовать автобус в что-то вроде кафе на колесах. В целом - типичный набор для девочек. Можете брать на подарок.
    Достоинства:
    Брали по акции. Милые минифигурки, да и сам набор в целом.
    Недостатки:
    Лучше бы сделали принтованые детали, дочка все наклейки криво приклеила.
    • 17 лис, 2020
      Мы так и сделали. Объединили несколько наборов и теперь у нас ресторан на колесах. Дочке так даже больше нравится.
  • 5.0

    5 жов, 2020
    Мои дочки большие фанатки Lego Friends. В нашем доме уже просто огромное количество различных наборов из разных серий. И как любые дети они всегда хотят всё новые и новые наборы. Давно они просили у меня купить автобус из этой серии, но из-за цены я долго сомневалась.И если бы не заинтересованность детей в этих наборах я бы наверное так и не решилась. Но могу сказать, что мы стали счастливыми обладателями этого набора и он того стоит. Это просто нереальное количество деталей, а их ровно 778 штук. По сравнению с другими наборами этой серии я могу сказать, что я сама в восторге от этого набора. Он очень увлекает и завлекает детей. Они каждый день играют, каждый день делают новые локации для своих куколок и я счастлива. Могу сказать как мама двух непосед, что этот набор это находка и он того стоит.
    Достоинства:
    Яркий, продуманный набор, очень увлекает и заинтересовывает детей.
    Недостатки:
    Набор не из дешёвых. Но других недостатков в нём нет.
    • 17 лис, 2020
      Вроде бы один из самых больших наборов серии, по крайней мере я масштабные не видела. И пособирать есть из чего, и поиграть дети могут. Тоже сначала сомневались, но в итоге не жалеем о покупке.
  • 5.0

    17 січ, 2020
    Мені дуже подобається, коли лего створює набори не тільки для хлопчиків, а й для дівчаток. LEGO Friends Автобус для друзів один із них. Набір яскравий, різнокольоровий, є три міні-фігурки. Чудова ідея із горкою. Також цей набір легко поєднувати із іншими наборами та влаштовувати лего-пікніки. Від пальми я взахваті, ніколи не думала, що таке можна зібрати із лего. Додайте, будь ласка, ще фігурки пташок та тварин.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари