>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

239 шт.
0 шт.
19 × 14 × 7 cm
8+
0 шт.

Опис

Вітаємо вас у чарівному світі LEGO, де традиції оживають у нових яскравих формах! Цей великодній ігровий набір не просто слідує давній традиції сезонних колекцій, він втілює в собі всю весняну радість та чари свята! Уявіть собі: ви збираєте це дивовижне яйце, а всередині вас чекають справжні LEGO-сюрпризи, приготовані спеціально для вас. Цей набір не просто подарунок, він - ключ до веселих пригод та безмежної творчості в це світле свято!

Приголомшливе пасхальне яйце

Ось так, погляньте тільки на це приголомшливе пасхальне яйце! Його три частини, пофарбовані в жовтий, білий та зелений, створюючи дивовижний калейдоскоп кольорів. Але вся магія набору в декоруванні яйця. Ваша фантазія стає головним дизайнером, а набір різноманітних прикрас LEGO дає повну свободу творчості.

Тепер уявіть: ви знімаєте верхню частину яйця і зустрічаєте милого жовтого курча. А тепер увага, унікальна особливість цього набору: друге відділення під курчам! Тут можна зберігати всі додаткові деталі, які ви не використовуєте для декорування, що робить процес більш зручним і захоплюючим.

Забудьте про нудне фарбування яєць по-старому - з ігровим набором великоднє яйце від LEGO ви відкриваєте новий рівень творчості та веселощів! Тут ви можете не тільки прикрасити яйце, але й надати йому власного неповторного стилю за допомогою барвистих плиток і форм. Це схоже на версію LEGO для фарбування яєць прямо на кухонному столі, але з нескінченними можливостями для фантазії!

У результаті, цей набір великоднього яйця LEGO стане не тільки чудовим доповненням до вашого полювання на великодні яйця, але й джерелом несподіваних сюрпризів і радісних моментів для всієї родини! Батьки можуть навіть сховати всередині додатковий сюрприз для щасливчика, який знайде його, створюючи ще більше хвилювання і радості в момент виявлення.

Про набір

Раритетний ігровий набір LEGO Seasonal Великодне яйце (40371) складається з 239 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Мініфігурки у комплекті не передбачені. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Цей набір не просто подарунок на свято, це справжній колекційний шедевр, обмежений рідкісним випуском. Подаруйте справжню радість з цим приголомшливим яйцем! Його незвичайна краса та витонченість зроблять його не лише чудовим подарунком для будь-якого віку, але й чудовою прикрасою для вашого будинку чи офісу. Коли ваші гості побачать це яйце, їхні обличчя засяють усмішками, а серця наповняться святковим настроєм.

І найпрекрасніше в цьому наборі LEGO – це можливість створити щось унікальне та неповторне, що буде яскравим втіленням вашої фантазії та творчого натхнення. Давайте разом створимо свято, яке буде запам'ятоване надовго!

З моменту свого зародження в 1958 році кубики та плитки LEGO стали втіленням найвищих стандартів якості та творчості. Їх одноманітність та сумісність дозволяють створювати необмежену кількість комбінацій, тоді як міцні з'єднання та легке розбирання гарантують задоволення від гри щоразу.

Але що особливо цінно, крім самого процесу конструювання, це те, що LEGO втілює дитячу уяву та надихає на нескінченні веселощі та творчість. Без батарейок і без кордонів, ці іграшки стимулюють розвиток навичок самостійної гри та проблемного мислення у дітей, приносячи радість від створення власного світу та нових історій щодня!

 

Придбати раритетний ігровий набір LEGO Seasonal Великоднє яйце (40371) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари