>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

583 шт.
0 шт.
26 × 9 × 14 cm
12+
0 шт.

Опис

Створіть чарівний куточок у спальні вашої дитини з унікальним колекційним набором LEGO Exclusive Тріб'ют LEGO House (40563). Цей набір перетворює простір у захоплюючий світ із п'ятьма захоплюючими моделями, кожна з яких представлена на своїй індивідуальній підставці.

Подаруйте своїй дитині можливість відтворити легендарні музейні експонати з історії компанії LEGO прямо в її кімнаті, занурюючись у чарівний світ LEGO House.

Або ж, якщо ви фанат конструкторів LEGO, дайте волю своїй пристрасті з цим колекційним набором 2022 року. Цей вражаючий набір покликаний підкорити серця шанувальників конструкторів, надаючи можливість створити мініатюрні моделі з відомого музею "LEGO House" у датському місті Біллунд, батьківщині легендарної цегли LEGO.

Про набір

Набір LEGO House, що складається з 583 деталей, включає 21 блок різних кольорів, точно передаючи багатогранний характер музею. Конструктор призначений для дітей віком від 12 років.

Пориньте у дивовижний світ LEGO з цим набором, що включає п'ять унікальних міні-моделей.

  • Почніть із яскравого будинку, що представляє сам музей.
  • Переходьте до трьох захоплюючих динозаврів, створених із деталей різних серій LEGO.
  • Відчуйте велич масштабного дерева, що розміщено на сходах музею, на гілках якого розташовані різні будівлі з різних серій LEGO.
  • Пориньте в історію з машиною для виготовлення цегли, що безпосередньо виробляє червоні кубики, і автоматами, що пропонують понад 900 мільйонів комбінацій складання.
  • Завершіть свою LEGO-подорож символом перших іграшок LEGO - дерев'яною качечкою на мотузці. Вона є невід'ємною частиною колекції раритетних іграшок, представленої в одній із дивовижних залів музею.

Колекційний набір LEGO Exclusive Триб'ют LEGO House (40563) - це не просто конструктор, а квиток у захоплюючий світ LEGO та його дивовижної історії.

Про серію

Протягом багатьох років історії компанії LEGO ці конструктори завоювали масу шанувальників по всьому світу – як серед малюків, так і дорослих. Бренд постійно дивує своїх фанатів новими наборами в рамках серій, що вже полюбилися, і втілює в життя унікальні проекти. Вершиною майстерності стала колекція LEGO Exclusive, створена спеціально для щирих ентузіастів, адже до неї входять справжні шедеври конструкторського мистецтва.

Таємниця привабливості наборів LEGO Exclusive криється у їхній неповторності. Обмежені серії надають їм особливого характеру, а приголомшлива деталізація занурює у світ майстерності та ретельної праці. Зібравши ці моделі своїми руками, ви занурюєтеся в дивовижний світ - будь то космічний корабель, відома архітектурна споруда або чудовий будинок.

Колекція LEGO Exclusive вражає своєю різноманітністю – від масштабних наборів, що вимагають не одного дня для збирання, до точних копій таких знакових споруд, як Тауерський міст або Сіднейська опера.

У світі LEGO Exclusive кожен набір – це не просто конструктор, а можливість втілити в життя унікальні шедеври та створити власну неповторну колекцію.

 

Придбати колекційний ігровий набір LEGO Exclusive Триб'ют LEGO House (40563) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари