>
Уточнити наявність у постачальника
3199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

510 шт.
0 шт.
28.2 × 5.6 × 26 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Настав час наряджати ялинку і вішати святковий віночок на дверях? Компанія LEGO подбала про це. З набором LEGO “Різдвяний вінок” Ви можете створити собі новорічний настрій та зібрати власну прикрасу.

Історія та символіка вінка

За легендою, вперше різдвяний віночок змайстрував Йоганн Віхерн – німецький пастор для вихованців притулку. Для нього він використовував колесо та свічки. Усього було 4 свічки, як тижнів різдвяного посту, які запалювали у неділю. Кожна з деталей вінка мала символічне значення:

  • форма кола - нескінченність, вічне життя поряд з Ісусом;
  • червоний колір – воскресіння Ісуса;
  • ялина - дерево Ісуса;
  • зелений колір – колір життя;
  • свічки - символ очищення.

Минуло вже багато років, а вінок досі не втратив своєї актуальності, хоч і використовується зараз більше як прикраса.

Упаковка та вміст

У наборі LEGO 40426 використовується незвичайна для конструкторів упаковка, яка відкидається нагору. Коробка міцна, легко відкривається та закривається. На передній стороні зображена основна збірка на двері, а на задній - настільна збірка та зміна висоти свічки. Усередині коробки два буклети з інструкціями зі скріпками по центру та шість пронумерованих пакетів. Усього для ваших творчих рішень Вам буде запропоновано 510 деталей. Наклейки відсутні.

2 варіанти збірки

Набір LEGO 40426 розрахований на те, що Ви можете зібрати вінок у двох варіантах. Усередині коробки два буклети з інструкціями (1 на 76 сторінок, 2 на 56 сторінок), по одному на збірку. Що для першого, що для другого варіанту використовується безліч деталей з рослинами, деталі ягідок, бантики та свічки. Є варіант вінка, який Ви можете поставити на стіл та того, що можна повісити на дверях.

  1. Варіант "на стіл". Складання починається з великого темно-зеленого кільця, яке складається з 16 окремих деталей. Після додаються листочки, ягідки та невеликі червоні бантики. Фішкою цього варіанту є 4 свічки, висоту яких можна міняти, щоб імітувати горіння;
  2. варіант "на двері". Спочатку збираються деталі кільця, які з'єднуються у кільце. Через нього проходить мотузочка, за допомогою якої Ви у майбутньому зможете повісити вінок. Наступний крок - додавання листочків, гілочок, квіточок та ягідок. Фінальний штрих – великий червоний бант. Цей варіант можна повісити на двері і не перейматися тим, що якісь деталі відпадуть.

Обидва варіанти використовують однакову початкову збірку, що дозволяє змінювати дизайн, не переробляючи всю конструкцію. Діаметр – близько 25 сантиметрів. До того ж, зібраний вінок можна покласти в коробку – він ідеально там поміститься та збережеться до наступного сезону.

Наприкінці другого буклету з інструкцією Вам запропонують ще 4 варіанти збірки (A, B, C, D), кожна з яких унікальна. Отже, разом, окрім своїх віночків, Вам буде запропоновано аж 6 варіантів! Помічником у цій нелегкій справі буде роздільник деталей, доданий у набір LEGO “Різдвяний вінок”.

Зберіть один із головних різдвяних атрибутів та прикрасьте їм свій будинок. Святкувати ще ніколи не було так весело.

Вдалої та цікавої збірки!

 

  • 5.0

    5 лют, 2022
    Я була дуже щаслива отримати один із вінків, коли вони були у вільному доступі для покупки. Розмір вінка ідеальний, оскільки я не хотіла надто великий. Якщо ви побудуєте його правильно, дотримуючись інструкцій, нічого не розвалиться, тому не хвилюйтеся! Це ідеальний різдвяний декор. Крім того, виготовлений вінок можна легко зберігати в оригінальній коробці. Наступного року просто потрібно буде дістати вінок та поставити на потрібне місце.
    Достоинства:
    Насправді вінок не такий і крихкий, як пишуть. Кольори та деталі чудово поєднуються. Вінок можна зберігати всередині упаковки у зібраному вигляді.
    Недостатки:
    Коробку було трохи важко відкрити, не зламавши вкладки
  • 5.0

    5 лют, 2022
    Это было чрезвычайно весело строить, еще и от того, что венок станет прекрасным новогодним украшением. Однако венок был немного хрупким. Я боялся вешать его, потому что малейший удар мог сбить детальки. Поэтому я разобрал его и собрал обратно, капнув пару капель суперклея Глобус на каждую деталь. Да, его нельзя будет изменить, зато получился отличный цельный венок.
    Достоинства:
    Супер-веселый и практичный набор. Можно выбрать разные способы сборки и создать себе праздничное настроение.
    Недостатки:
    Венок довольно хрупкий.
  • 5.0

    4 лют, 2022
    Я построил вариант подвесного венка. Большинство опытных строителей уже знают, что кусочки зелени, которые используются для покрытия этого венка, не сцепляются друг с другом так плотно, как кирпичи Lego, поэтому неудивительно, что они ОЧЕНЬ легко отрываются. Это может быть не такой большой проблемой для тех, кто собирает настольную версию. В любом случае, венок предназначен для использования внутри помещения, где детальки если и отпадут, то будут найдены.
    Достоинства:
    Отличный набор с новогодним вайбом. Культовая вещь для праздника, которая стоит недорого. Ягодки очень красиво дополняют зеленые листики.
    Недостатки:
    У подвесного венка детальки будут отпадать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари