>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

301 шт.
2 шт.
19 × 7 × 14 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Чарівність Різдва заходить до вашого будинку з цим унікальним набором від LEGO! Цей набір не просто подарунок, яким здається на перший погляд – це справжня краплина радості, що запалює вогник у серцях усіх, хто його побачить. Усередині приховано справжнє диво: затишна вітальня з каміном, ялинкою та святковим поїздом – все, що потрібне для створення неповторної атмосфери Різдва. Подаруйте вашим близьким не лише іграшки, а й шматочок чарів цього святкового часу!

Зібравши цей набір, ви створите не просто іграшкову сцену, а справжній куточок свята, де кожна деталь наповнена теплом. Дві мініфігурки, прикрашена ялинка, приголомшливий камін, затишне крісло і мила іграшкова залізниця — все це перетворить ваш будинок на місце, де кожен знайде свою порцію радості та натхнення цього чарівного святкового сезону.

Про набір

Ігровий набір LEGO Seasonal Різдвяний подарунок (40292) складається з 301 елемента ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 років.

З першого погляду цей ігровий набір нагадує чудово упакований подарунок з бантом на вершині. Але, як тільки ви знімите кришку святкової коробки, перед вами відкриється чарівна сцена вітальні, наповнена атмосферою Різдва.

  • З лівого боку вас зустрічає затишний камін з палаючими полінами, оточений ніжними рослинами на полиці і святковим вінком, який висить прямо над ним. На вікнах висять фіранки, скріплені затискачами, що надають кімнаті додаткової затишності. Половина бірюзового килима завершує цю чудову атмосферу, розташовану поряд зі столом.
  • Права сторона кімнати, поєднана навісними пластинами, розкриває ще одну частину затишного інтер'єру. Тут ви знайдете зручне блакитне крісло і половину килима, що залишилася, а також чудово прикрашену різдвяну ялинку і безліч яскравих подарунків. На стіні висить годинник, який говорить про те, що скоро опівночі - час Різдва.

Крім цього в даному наборі ви знайдете дві унікальні мініфігурки, кожна з яких приносить свій неповторний шарм у святкову атмосферу.

  • Перша мініфігурка зображує чоловіка в окулярах та стильному святковому вбранні: він усміхається, одягнений у червону картату сорочку та темно-сині штани. Його образ доповнюють два комплекти перуків - короткий темно-коричневий і довгий темно-жовтогарячий, що додає різноманітності та індивідуальності.
  • Друга мініфігурка представляє дівчинку у червоно-білій сорочці із зображенням смішного синього космонавта Бенні спереду. Але найцікавіше - це її двостороннє обличчя: з одного боку вона випромінює радість, а з іншого боку - нервове кусання губ, створюючи унікальний та емоційний образ.

Чарівна святкова коробочка, в якій заховано три сотні дивовижних деталей, стане не просто прикрасою вашої оселі, а й місцем для таємничих сюрпризів! Уявіть, як кожна деталь цієї коробочки ховає в собі частинку радості Різдва. І не забувайте, що сам набір LEGO 40292 - це не просто іграшка, це маленьке диво, здатне подарувати масу вражень та веселощів вашим близьким!

 

Придбати ігровий набір LEGO Seasonal Різдвяний подарунок (40292) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    2 кві, 2021
    Сцена внутри коробки иллюстрирует прекрасное рождественское утро. На одной стороне изображен очаг с огнем, чулок на дымоходе и небольшие елочные украшения. По обе стороны от очага окна украшают бело-голубые шторы. Веник готов подмести пепел. Также есть столик с кружкой, возможно, с горячим шоколадом Санте. На другой половине сцены изображена рождественская елка хорошего размера с украшениями и несколько подарков под елкой. Коврик бирюзового и голубого цвета. Удобное кресло и настенные часы завершают эту часть сцены. А если вдруг вам надоест видеть єту гостиную, вы просто сможете закрыть коробку и все, визуально обычный новогодний подарок.
    Достоинства:
    Крышка снабжена очень причудливым бантом с деталями в виде листьев. Готовая сборка выглядит как подарок, готовый к открытию рождественским утром. Дизайн внутри очарователен.
    Недостатки:
    Минифигурки банальные. И почему нету девушки, если представить, что это семья.
  • 5.0

    2 кві, 2021
    Начебто не сезон, але коли такий набір пропонують зі знижкою - потрібно брати. Він вийшов у 2018 році, хоча можу помилитися. Перша міні-фігурка в цьому наборі - це чоловік, який має типовий святковий одяг. Інша міні-фігура - дівчина. На ній червоно-біла сорочка та сині штани. Збірка починається з іграшкового поїзда. Далі - сама коробка. Коли ви знімаєте верх з круглих пластин 1 × 1, ви отримуєте повноцінну сцену вітальні у Різдво. Це весела збірка, яка містить багато деталей для сцени всередині коробки. Мініфігурки є гарним доповненням, оскільки вони не потрібні, але додають родзинку в загальну конструкцію.
    Достоинства:
    Багате наповнення всередині коробки: камін, штори, вінок, крісло, килим, ялинка. Мініфігурки хоч і звичайні, але круто, що вони взагалі є.
    Недостатки:
    Було б ще краще, якби лего пропонували декілька таких коробок різних кольорів на вибір.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари