>
Під замовлення
42199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 766 шт.
8 шт.
58.5 × 13 × 47.5 cm
14+
0 шт.

Опис

Ратуша або ж міський центр - головна будова кожного міста. Зберіть її в наборі LEGO "Ратуша" і станьте автоматично запрошеним на весілля однієї із закоханих пар міста, або співробітником органу міського управління.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10224 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 2766 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 14 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру.

Мініфігурки жителів міста

У набір ЛЕГО 10224 входить 8 мініфігурок, причетних до проведення весілля і загальної роботи ратуші. Перші 2 - це наречений у чорному костюмі та циліндрі, а також наречена в білій сукні. Наступна мініфігурка - мер міста в синьому смугастому піджаку та чорних штанях. Далі є секретарка, яка ще не оговталася після дівич-вечора або численних вказівок мера, про що свідчить розхристаний сірий піджак і перекручена шийна хустка. Останні мініфігурки дорослих включають журналістку в червоному піджаку і з бейджиком, а також двірника в блакитному комбінезоні. Серед представлених жителів є 2 дитини - дівчинка в помаранчевій сукні та хлопчик у світшоті з космонавтом.

Будівля ратуші

Конструкція, представлена в наборі - це триповерхова ратуша, виконана в сірому і коричневому кольорі. Подорож нею починається зі сходинок, оточених масивними колонами і гербом міста. Потрапивши таким чином на перший поверх, можна виявити місце для проведення заходів із трибуною для виступу мера, зону відпочинку та кімнату податкової інспекції. У ратуші відсутні сходинки, проте є працююча шахта ліфта, розрахована на 2 мініфігурки, що веде на другий і третій поверх. Кімнати другого поверху включають хол зі столом секретаря і килимом та кабінет мера з кріслом і столом. На цьому ж поверсі розташований вихід на балкон, з якого мер може вітати мешканців міста, або на який можуть вийти наречений з нареченою. Нарешті, третій поверх повністю зайнятий конференц-залою з довгим столом для переговорів, стільцями, рослинами і глобусом. Дах ратуші має велике прозоре вікно, яке пропускає світло і дає змогу зазирнути всередину, підглянувши за роботою міської установи. Будівля завершується міським годинником і дзвоном.

Кімнати, розташовані в ратуші, можуть одночасно використовуватися як для управління містом - мер може зібрати співробітників на конференцію і доповісти про результати біля трибуни, а молодята можуть заявити про свій радісний день з балкона будівлі.

 

Пориньте в рутину міської мерії з її засіданнями, або перервіться на урочисте свято з нагоди одруження мешканців, щоб мер особисто привітав молодят у наборі ЛЕГО "Ратуша".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари