>
Уточнити наявність у постачальника
21999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 127 шт.
0 шт.
58 × 10 × 38 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Зоряні Війни - ваша улюблена кінофраншиза? Ви в пошуку чогось особливого, що поповнить вашу колекцію збірних фігур ЛЕГО? Підбираєте собі заняття на найближчі вихідні? Тоді набір LEGO 10225 - це саме те, що ви шукаєте!

Даний набір LEGO Star Wars робот R2D2 найбільш наближений до оригіналу, збирається з великої кількості деталей, а головне - це найбільша модель дроїда-астромеханіка з легендарної саги, виконана з кубиків ЛЕГО. Габарити конструктора в зібраному вигляді не дадуть йому залишитися непоміченим на вашій полиці: висота моделі складає більше 31 см, а ширина сягає позначки в 18 см.

Не одним своїм зовнішнім виглядом ЛЕГО R2D2 може вразити, він також має ряд дивовижних особливостей, крім видатної деталізації. А саме:

  • поверхня зібраної фігури облицьована, через що складно з першого погляд визначити походження такого R2D2;
  • модель асиметрична, що при складанні не дасть вам відразу ж визначити, яку саме частину в даний момент ви збираєте;
  • величезна кількість дрібних деталей (отвори для вентиляції, кнопки, коліщатка, проводки, балони, перемикачі та інше), які, здавалося б, неможливо відтворити з елементів ЛЕГО. І, тим не менш, творцям набору 10225 це вдалося;
  • рухливість кінцівок відтворена настільки, наскільки це можливо: вони рухаються вперед і назад, нижня їх частина може підніматися і опускатися, а також наділена деякого роду гнучкістю для пересування по нерівній поверхні. На підошвах передбачені спеціальні елементи, щоб ваш R2D2 міг з легкістю пересуватися по різних поверхнях;
  • висувна третя нога може служити додатковою опорою для об'ємної і важкою моделі дроїда-астромеханіка, або ж може бути захована усередину і зафіксована спеціальним механізмом. На спині у R2D2 ви можете знайти перемикач, який регулює фіксацію третьої ноги;
  • голова, що обертається на 360°, також не залишить байдужим. Крім здатності до обертання, на ній присутні всі частини «обличчя» дроїда, за якими його можна впізнати: чорне око, датчики і прожектори;
  • на лицьовій частині R2D2 є елементи, що відкриваються, і приховують за собою перемикачі та інструменти, а важелі на спині приводять їх в дію.

Безсумнівно, збірка R2D2 з кубиків подарує вам кілька цікавих вечорів, а згодом прикрасить ваш інтер'єр, робоче місце або стане улюбленою іграшкою для юного покоління шанувальників Зоряних Війн і конструктора ЛЕГО.

Купити LEGO R2D2 можна в нашому магазині. Хай буде з вами Сила!

  • 5.0

    18 бер, 2021
    Когда я увидел этот уникальный набор, я захотел купить его для своего сына. Дождался Нового года и приобрел. Сыну сейчас 8 лет, но он строит лего с 4. Поэтому я не беспокоился, что он ему будет рановат. Он сказал, что самой простой частью R2D2 было тело. Самым сложным были ноги. Ему определенно нравится, как голова может вращаться на 360 градусов и как может втягиваться третья нога. Еще мне нравится, что есть наклейка с информацией о R2D2. Надеюсь, что также выйдет набор Lego C-3PO!
    Достоинства:
    Сын закончил набор буквально за 3 дня и остался нереально доволен. Планка поднята, теперь ему нужен набор как минимум такого же масштаба. Дерзайте, лего.
    Недостатки:
    Не стоит брать за пример моего сына и покупать этот набор маленьким детям. Скорее всего, он им будет сложный.
  • 5.0

    18 бер, 2021
    Мы с мужем собирали набор нон-стопом аж 2 дня. Нам нравилось не всегда знать, какие части мы собираем и как все сочетается друг с другом. К такой большой постройке лучше приступать вдвоем, чтобы кто-то удерживал тело, пока другой прикрепляет ноги. «Голова» не прикрепляется «навсегда», она просто опирается на точку поворота. Для нас это нормально, так как он стоит на полке, но для активной игры не подойдет.
    Достоинства:
    Огромный набор, который и в конечным итоге выглядит нереально большим. Брать за такую цену ради деталей глупо, но и их здесь супер-много.
    Недостатки:
    Для игр не подойдет. Во-первых, он огромный. Во-вторых, тяжелый. В-третьих, голова может отвалиться.
  • 5.0

    18 бер, 2021
    Это отличный набор. Это также мой первый набор «Звездных войн». Цена конечно огроменная, но это того стоит. Собирать интересно, максимально мало повторяющихся шагов. Но внутри этого дроида МНОГО цветов. Почему? Понятия не имею. Небольшие функции, такие как поворот головы отлично работают. Думал, что можно будет переставлять ноги как угодно - фигушки, довольно сложно.
    Достоинства:
    Хоть он и кажется со всех сторон одинаковым, по сборке этого не чувствуется. Это ни какой-то Колизей из серии Архитектура. Конечный результат очень понравился.
    Недостатки:
    Цена многих просто ужаснет. И я вас понимаю. Рассчитывал на большую подвижность ног.
  • 5.0

    15 жов, 2020
    2 дня собирал. Прикольно не всегда понимать, что именно за часть ты собираешь в определенный момент. Потом все становится на свои места. Еще с первых частей фильма мечтал о подобной копии Р2Д2 у себя дома и только сейчас ее заполучил.
    Достоинства:
    Маленькие дополнительные функции типа дискового компьютера Р2Д2 очень крутые. Голова вращается на полный оборот. Наклейка с информацией о Р2Д2. Не отличишь от варианта из фильма. Прочный и легко перемещается.
    Недостатки:
    Убрать ногу робота довольно сложно. Было бы здорово, если бы он был оснащен колесиками, что добавило бы правдоподобности. Сделал это самостоятельно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари