>
Під замовлення
2799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

277 шт.
0 шт.
19 × 6 × 14 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Gingerbread House Пряниковий будиночок

Діти особливо чекають новорічних свят, чарівних сюрпризів, солодких подарунків. Будь-яка дитина мріє опинитися у святковій атмосфері веселого Різдва з пухнастим снігом, запахом хвої, традиційним імбирним печивом, карамелевими солодощами, новими іграшками.

Конструктор ЛЕГО Пряниковий будиночок не тільки надовго захопить цікавим та оригінальним виконанням, а й подарує відчуття наближення новорічного свята, а також створить яскраве відчуття радості й веселощів в морі реалістичних різдвяних солодощів.

Повірте в диво разом зі своєю дитиною, прогуляйтеся по казковому зимовому лісі, і тоді неодмінно зустрінете засніжений Пряниковий будиночок Лего. Різноманіття дивовижних деталей конструктора розбудить творчу імпровізацію будь-якої дитини, розвине уяву. LEGO Пряниковий будиночок здивує хлопчиків і дівчаток реалістичністю.
Дах будиночка покритий немов справжнім пухнастим снігом з мальовничими бурульками по краях, а також прикрашений різнокольоровими льодяниками, солодкими драже і ніжними зефіром. Камінна труба виконана в оригінальному стилі. Дим з труби схожий на апетитну порцію з декількох кульок морозива. Стіни - це апетитні різдвяні пряники, по кутах розташовані витончені колони з цукрової вати.

У будиночку три віконця з вітражними вікнами та карамелевими віконницями, прикрашеними цукерками. Над входом в будиночок красується святковий різдвяний вінок. Вхідна група оформлена у вигляді традиційних карамельних тростин з полуничним льодяником. Поруч із входом встановлено поштову скриньку для різдвяних листів і чарівні коробки з упакованими новорічними сюрпризами. Доріжка будиночка викладена різнокольоровим печивом і тістечками. Зазирнути всередину будиночка можливо завдяки даху, що відкривається. Сонячні промені, що проходять крізь вітражні вікна, прикрасили підлогу і стіни оригінальними картинами.

Конструктор 40139 викличе бурю позитивних емоцій, але максимум задоволення дитина отримає в процесі складання і під час гри, підключаючи багату фантазію, логічне мислення, розвиває творчий підхід і дизайнерські навички архітектора.

Конструктор призначений для дітей старше 7 років. У наборі 277 деталей для творчості, які відмінно кріпляться між собою, надійно фіксуються. Виготовлені з різнобарвної екологічно безпечної пластмаси, відповідно до світових стандартів якості. Набір 40139 LEGO не тільки стане корисним і яскравим подарунком, але і буде відмінною прикрасою домашнього інтер'єру, що символізує прихід Різдва.

Мрієте зробити дійсно якісний подарунок, що запам'ятовується на все життя, тоді набір LEGO 40139 - кращий вибір!

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Дуже солодкий набір. Його можна легко переплутати із справжнім пряничним доміком та льодяниками. Моя донечка почала використовувати домік як скарбничку. Складує в нього свої гроші. Говорить, що домік чарівнний.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари