>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

298 шт.
0 шт.
19.1 × 7 × 14 cm
8+
0 шт.

Опис

Використовуйте цей унікальний декоративний набір LEGO Seasonal Нерозлучники (40522), щоб здивувати важливу для вас людину. Яскраві пташки затишно влаштувалися на гілці, яка прикрашена серцями та квітами, тоді як величезне червоне серце є символом їхнього гарячого кохання. Цей чарівний набір ЛЕГО – ідеальний спосіб висловити свої почуття до Дня святого Валентина та зробити день особливим для вашої другої половинки. Покажіть вашу турботу та романтику за допомогою цього приголомшливого набору – це чудовий спосіб зробити свого партнера щасливим у цей особливий день.

Про набір

Декоративний набір LEGO Seasonal Нерозлучники (40522) складається з 298 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Розміри моделі папуг нерозлучників становлять 11,5 сантиметрів у висоту, надаючи їй вишуканий шарм.

Проявіть своє кохання за допомогою кубиків ЛЕГО! Цей унікальний декоративний набір дозволяє створити яскравих та грайливих нерозлучників, додаючи веселощі та творчість у вашу колекцію. Розкрийте свою фантазію та зберіть цих барвистих пернатих друзів, які стануть чудовим декором чи кумедним подарунком для шанувальників конструкторів та птахів.

Про серію LEGO Seasonal

Серія декоративних, демонстраційних конструкторів LEGO Seasonal є колекцією обмежених випусків, створених для відзначення різних свят та сезонних подій. Кожен набір у цій серії пов'язаний з певним святом або часом року і відрізняється тематичним дизайном та деталями, щоб додати святковий настрій та прикрасити ваш будинок чи робочий простір. У серії LEGO Seasonal можна зустріти набори, присвячені Дню святого Валентина, Великодню, Хелловіну, Різдву та багатьом іншим святам. Ці набори користуються популярністю серед колекціонерів та шанувальників LEGO, тому що вони не тільки дозволяють втілити креативні ідеї, але й створюють можливість відзначати свята за допомогою унікальних моделей, що запам'ятовуються.

Серія конструкторів LEGO Seasonal також відома своєю різноманітністю креативних ідей та цікавих деталей, які роблять кожен набір унікальним. Наприклад, у наборах до Різдва можна знайти різдвяні ялинки, сани, оленів та інші символи свята, а в наборах для Хеллоуїна – дивні замки, відьом, привидів і скелетів.

Набори, які присвячені Дню святого Валентина зазвичай включають моделі або мініатюри, які символізують любов і романтику, такі як серця, квіти, птахи та інші атрибути цього свята. Вони можуть використовуватися для прикраси інтер'єру, створення святкової атмосфери або навіть як подарунок для ваших близьких. Такі набори LEGO Seasonal на День усіх закоханих можуть бути як самостійними композиціями, так і частиною великої серії, призначеної для святкування цього романтичного свята. LEGO Seasonal - це не тільки чудовий спосіб відзначити свята, але й можливість подарувати собі або іншим радість та веселощі, які приносить конструювання та гра з LEGO.

 

Придбати декоративний набір LEGO Seasonal Нерозлучники (40522) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари