>
Уточнити наявність у постачальника
9199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 041 шт.
0 шт.
26 × 9 × 38 cm
10+
0 шт.

Опис

Пропонуємо вам унікальний колекційний набір LEGO Exclusive Мініфігурка: триб'ют (40504) – це не просто конструктор, це справжнє занурення у світ LEGO з неймовірними особливостями. Уявіть чудову відтворену мініфігурку Капітана Рудобородого з легендарного набору LEGO Black Seas Barracuda (6285) 1989 року випуску. Однак цього разу ця культова фігурка оживає в ексклюзивному наборі LEGO Exclusive Мініфігурка: триб'ют (40504) - воістину чарівному триб'юті всесвітньо відомим мініфігуркам LEGO, що посідає почесне місце в історії LEGO з 1978 року. Однак цього разу він стає частиною особливого святкування у світі конструкторів LEGO.

Приготуйтеся до чарівної подорожі у світ мініфігурок!

Про набір

З 1041 кубика ЛЕГО ви не просто збудуєте колекційну модель, ви створите шматочок історії LEGO. Цей конструктор стане ідеальним подарунком для шанувальників LEGO та колекціонерів, які створюють свої маленькі світи у вигляді іграшкових пам'ятних речей. Він покликаний надихати не лише на творчий процес, а й занурювати в таємничі історії завдяки унікальній карті скарбів, яка приховує загадкові посилання до дизайнерів цього дивовижного продукту. І, звичайно, незрівнянну унікальність цієї моделі мініфігурки підкреслює піратський гак замість лівого зап'ястя. Але це ще не все! На основі моделі ви знайдете дві друковані пластини з написами «Дань мініфігурці» та «LEGO House», додаючи цьому набору ще більше характеру та значущості.

Висота Капітана Рудобородого складає цілих 30 см. Цей набір не лише подарує радість будівництва, а й внесе нотку таємничості до вашої колекції. Для дітей віком від 10 років цей набір не тільки розвиває будівельні навички та творчі здібності, але також створює можливість зберегти незабутні спогади про історію мініфігурок LEGO. Відкрийте ящик уяви і вирушайте у захоплюючу будівельну пригоду з цим неймовірним набором!

45 років тому…

Щороку компанія ЛЕГО випускає особливий набір Limited Edition, присвячений важливому моменту в історії LEGO, і 2023 рік не виняток. Знаменним став випуск першої мініфігурки LEGO в 1978 році, і ці маленькі чудеса як і раніше підкорюють серця шанувальників різного віку. Від морських баталій до пожежних порятунків, від космічних пригод до вечірок у замку – мініфігурки LEGO відчиняють двері у світ безмежних можливостей.

Цього року відзначається 45 років цього дивовижного дійства, і набір "Дань мініфігурці" є яскравим святковим втіленням цього великого ювілею у світі LEGO. Ця модель – чудовий подарунок для всіх, хто любить LEGO та прагне відзначити 45-річчя мініфігурок з моменту їх створення. З цим набором ви зможете відчути подих минулого і радість спогадів, створених милими мініфігурками. З плином часу ці крихітні персонажі стали ключем до незліченних пригод, створених з кубиків LEGO.

Святкуйте разом з LEGO 45-річчя мініфігурок і вирушайте у захоплюючу подорож у світ ностальгії, натхнення та безмежної фантазії!

 

Придбати колекційний набір LEGO Exclusive Мініфігурка: триб'ют (40504) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари