>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

145 шт.
2 шт.
15.7 × 4.4 × 14 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Історія походження свята

До незвичайних свят із впевненістю можна віднести Хелловін. Це одне з тих свят, коли когось хочеться налякати й самому повірити в містику і злих духів. Але мало хто знає, звідки до нас прийшло це свято і чому його святкують щороку. Хелловін прийшов до нас ще від древніх кельтів, які святкували Новий рік у ніч на перше листопада. За давніми віруваннями кельтів, в цю ніч відкривалися двері потойбічного світу і злі сили та демони могли пробратися до них.

Щоб мати захист від злих духів, кельти надягали на себе шкури звірів і залишали біля своїх будинків підношення, а самі збиралися біля великих багать, що розводили жерці. Там же вони робили жертвоприношення. Потім люди приносили частину вогню до себе в будинок. Символом цієї події і тоді був гарбуз. Він символізував не тільки закінчення літа та збору врожаю, а й відлякував злі сили й демонів вогнем, що горів усередині нього.

Від стародавніх кельтів це свято, трохи змінившись, дійшло й до нас, але суть його майже не змінилася.

І на честь Хелловіна ми хочемо показати вам чудовий тематичний набір із серії LEGO Exclusive під назвою 40260 Геловінський набір.

Антуражна локація

Із 145 деталей набору можна побудувати цікаву локацію, де будуть мешкати та варити різноманітне зілля вампір і скелет. Локація представлена невеликою аркою з чорними воротами. Ворота освітлюють два великих факели. За ними повзає великий червоний павук. Нагорі арки росте бузок, а у центрі розташований великий світильник Джека, зроблений із гарбуза. Окремо стоїть казанок на вогні, в якому головні герої цього набору варитимуть чарівне зілля. Поруч для цього стоять різні інгредієнти.

Мініфігурки

Набір LEGO Exclusive 40260 Геловінський набір включає в себе також дві мініфігурки. Перша мініфігурка — це вампір, який одягнений у красивий смокінг і має незвичайну чорну зачіску. Друга — це мініфігурка білого скелета, який тримає кістку. Обидва персонажі мають келихи, з яких вони попивають зілля.

Чудовий подарунок

Безсумнівно, цей набір ідеальний варіант подарунка близькій людині на Хеллоуїн. Він підійде, як для любителів конструктора ЛЕГО, так і для людей, які жодного разу не складали його. Крім задоволення від збірки, ви зможете прикрасити цим набором свою стіну, полицю або стенд.

Де замовити?

Купити набір із серії LEGO Exclusive 40260 Геловінський набір можна в нашому магазині. Достатньо натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

Зберіть таємниче лігвище з казанком і придумайте могутнє зілля!

  • 5.0

    15 кві, 2021
    Судя по всему, этот джентльмен (явно какой-то колдун), имеет какие-то гнусные планы на счет скелета, который сидит в клетке. Внутри 2 пакетика и инструкция. В этом наборе есть пара микро-сборок. Первый - это котел, в котором колдун варит свое пиво. В инструкции к набору видно, что ингредиенты довольно необычные: немного зеленой вишни и печенье. Другое микростроение - это небольшой кусочек зелени, на котором добавлены маленькая тыква и мышка. Основная часть постройки - это ворота, ведущие в мрачно выглядящую усадьбу.
    Достоинства:
    Для меня звезда сета - это когда открываешь ворота. Есть путь к замку, обведенный парой круглых оливково-зеленых плиток размером 1x1. Замок построен чисто в перспективе.
    Недостатки:
    Не понимаю, зачем в набор добавлена лужайка.
  • 5.0

    15 кві, 2021
    Вроде бы не время Хэллоуина, но если понравился набор, то почему бы и не взять. Основная часть постройки - ворота и их фоновая сцена. Спереди у есть части ворот, на одну из них забирается красный паук. Ворота могут открываться, поскольку они закреплены на некоторых петлях. По обе стороны от ворот пара зажженных факелов. Минифигурки - мужчина (Дракула, ты ли это?) и суперский скелет. В качестве аксессуаров у него есть кость и чашка. Единственное, что кажется совершенно случайным в этом наборе, - это круглая угловая пластина, используемая для травы.
    Достоинства:
    Набор по своему и жуткий, и комический. Есть даже котел с ингредиентами, не хватает только ведьмы)
    Недостатки:
    Трава здесь ни к чему.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари