>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

960 шт.
0 шт.
48 × 7.8 × 28.4 cm
16+
0 шт.

Опис

Що може бути краще, ніж подорож старовинними вуличками чи мальовничою природою на раритетному автомобілі? Зважаючи на все, власник Fiat 500 просто обожнює цю справу. У наборі LEGO "Fiat 500 Blue" він сідає у свою машину і вирушає до Колізею, щоб намалювати його. Він також кличе до нього приєднатися, то чому ж відмовлятися.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 77942 було випущено у рамках серії LEGO Exclusive. Він містить 960 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 16 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих складань. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будов, автомобілів та різних цікавих ідей.

Складання автомобіля з конструктора LEGO

Цей набір пропонує зібрати Fiat 500 F, який почав випускатися в 1965 і приніс автомобілю звичайні двері. Докладніше про походження машини можна прочитати в інструкції. Дизайнером набору виступив П'єр Норманден.

Найчастіше саме технічні деталі становлять шасі автомобілів і цей - не виняток. Декілька крихітних елементів утворюють двигун. Задній бампер надійно кріпиться за допомогою затискачів та пластини зі шпильками збоку. Кузов у ​​задній частині зібраний у два шари, що точно повторює відмінну смугу, яка з'являється на оригінальному автомобілі. Середні підлокітники зі штифтами з'єднують кожне сидіння зі підлогою, а вигнуті нахили та плитка утворюють оббивку. Двері оригінально спроектовані з використанням петель, що замикаються. Закруглені фари допомагають приховати перехід між передньою частиною та обома колісними арками.

Готова модель

Пройшовши всі кроки та з'єднавши всі деталі, виходить яскраво-блакитний Fiat 500 F. У довжину він сягає майже 25 сантиметрів. На вибір є 3 наклейки - номерних знака. Він має кілька особливостей, які повторюють оригінальний автомобіль:

  • вигнутий капот;
  • люк у даху;
  • двоциліндровий двигун, розташований ззаду;
  • капот, що відкривається;
  • вузькі решітки радіатора;
  • автентичні сидіння, ручка перемикання передач, ручне гальмо, повітряна заслінка, стартер.

На додаток до автомобіля, в наборі LEGO 77942 також є невеликі збирання. Перша – валіза. Її власник, очевидно, багато подорожував, оскільки на неї нанесено кілька наклейок. До них відносяться прапори Швейцарії, Швеції, Італії, Польщі, Великої Британії, Данії, Франції та інші. Усередині цієї валізи зберігається фарба разом з пензлем, що додається, а мольберт складається і засувається в простір для ніг пасажира. Діставши його, можна виявити, що цей блакитний автомобіль зображений на картині з Колізеєм!

 

Зберіть модель автомобіля, натхненну класичною моделлю 1960-х років у наборі LEGO “Fiat 500 Blue”. Набір ідеально підійде для любителів раритетних машин, мандрівників та просто фанатів конструктора.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари