>
Уточнити наявність у постачальника
7999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

864 шт.
0 шт.
38 × 6.8 × 26 cm
10+
0 шт.

Опис

Пориньте в мезозойську еру, юрський і крейдяний період з набором LEGO "Динозаври". Ви в захваті від цих величезних істот, що колись населяли нашу планету? Тоді набір LEGO 40366 точно припаде Вам до смаку.

Оригінали

Три гігантських динозаври з деталей вітають відвідувачів, коли вони піднімаються по сходах в Галереї LEGO. Динозаври, розміщені в галереї Masterpiece, займають центральне місце в кімнаті. Кожна модель має всередині металевий каркас для підтримки кубиків LEGO. Висота кожної моделі становить 2,92 м (без подіуму), а загальна кількість деталей трьох моделей складає більше 600 000 кубиків. Саме вони і відтворені в наборі LEGO 40366.

Дизайнер Ніна Купман каже: «Однією з найбільших проблем з новою моделлю було вловити всі деталі великих моделей. Тим більше, що всі моделі в галереї Masterpiece були побудовані з трьох різних будівельних систем LEGO Duplo, LEGO Technic і LEGO System».

Опис набору і вміст упаковки

Набір LEGO "Динозаври" був випущений в 2019 році в рамках серії LEGO Ексклюзив. Спочатку його можна було придбати лише в фірмовому магазині LEGO House. На лицьовій стороні зображена збірка динозаврів, а також логотипи. На зворотному боці показані деякі історії динозаврів і зображення реальних моделей. У коробці перебувають 9 пакетів з деталями, пакет з білими гнучкими стрижнями, лист наклейок і 3 інструкції. Як Ви вже зрозуміли, кожній з первісних ящірок призначається власна інструкція, тому Ви можете збирати конструктор як самостійно, так і з друзями. У першому пакеті знаходиться роздільник деталей.

LEGO Duplo

Саме з червоного динозавра і починається збірка в наборі LEGO 40366. Спочатку збирається тіло, лапи і хвіст. Далі до динозавра додаються голова і ноги. Вас приємно здивує, наскільки детально вони опрацьовані і як чітко виділені зуби, очі і язик. Голова, руки і хвіст оснащені кульковими шарнірами і можуть вільно переміщатися. Завдяки розподілу ваги, динозавра легко змусити самостійно стояти і поміняти йому позу.

LEGO Technic

У жовтого динозавра в наборі LEGO 40366 спочатку формується тіло і хвіст. Далі збираються голова і ноги. Як і слід було очікувати, тут багато деталей Technic, проте вони більше розташовані зовні. У порівнянні з іншими динозаврами, у цього найбільше зубів. Однак одна деталь незмінна — більшість частин можна вільно переміщувати за допомогою кульових шарнірів.

LEGO System

Збірка зеленого ящера в наборі LEGO "Динозаври" стартує з тулуба і довгого хвоста. Пізніше також додається голова і ноги з величезними кігтями. Цей динозавр також може рухати головою, руками і хвостом за допомогою кулькоових шарнірів. Рот можна повністю відкрити, що виглядає досить епічно. Для збірки в основному використовуються системні деталі.

Стенди

Також для динозаврів в наборі LEGO "Динозаври" передбачені стенди для демонстрації. У кожному з них є по 2 яйця, ймовірно братики або сестрички. На стійках є місце для кріплення динозаврів, щоб вони не падали. Це якісно покращує демонстраційний аспект набору. Тим більше, що саме на підставках динозаври і стоять в галереї.

Спини динозаврів

Крім інших відмінностей, динозаври в наборі LEGO 40366 відрізняються ще й спинками:

  • Динозавр LEGO Duplo. Має чотири маленькі точки-пірамідки червонувато-коричневого кольору.
  • Динозавр LEGO Technic. Для цього динозавра було вигадано 3 заводних ключа, які замінюють звичні шипи.
  • Динозавр LEGO System. У нього на спині 2 колючки-пірамідки і 4 закруглених шипа.

Всі динозаври в наборі LEGO 40366 виглядають вражаюче і дуже схоже на оригінальних. Збірки в чомусь схожі, але в кожній є нюанси, які Вас порадують. Чи зможуть всі динозаври ужитися разом? Сподіваємося, що так. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації набору LEGO 40366 гарантовані.

Купити набір LEGO "Динозаври" (40366) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари