>
Уточнити наявність у постачальника
12199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 066 шт.
7 шт.
58 × 47.5 × 12.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Фанатам шопінгу, розкішного життя та всебічного релаксу присвячується набір LEGO "Бутік-готель". Якщо Ви любите європейську архітектуру минулого століття, втрачаєте розум від відпочинку на кшталт "все включено" і обожнюєте конструктори LEGO, в яких можна знайти безліч прихованих секретів, то цей точно припаде Вам до смаку.

Ювілейний набір

Набір LEGO 10297 - це 17 модульний будинок LEGO і в той же час набір, випущений на честь 15-річчя всіма улюбленої теми Creator Expert. У ньому компанія вийшла за рамки звичайних наборів, випустивши кутовий будинок зі свіжим дизайном. У посібнику зі збірки Ви спочатку зустрінете дизайнера Андерсона Уорда Грабба, а також інших людей, які працювали над модульними будинками ці 15 років. До того ж, під час самої збірки Ви знайдете для себе приємні відсилки, які відносяться до попередніх наборів серії. Все це створює враження не просто гідного набору серії LEGO Expert, а й справді святкової збірки.

Всього набір включає 3066 деталей, 7 мініфігурок і 0 наклейок.

Відвідувачі та працівники готелю

Готель преміум класу завжди із задоволенням приймає гостей, а вони з радістю приїжджають туди. Що вже казати, навіть працювати в такому місці одне задоволення. Отже, тут Ви зустрінете:

  • бухгалтера у робочій поїздці. Навіть у готелі чоловік одягнений у чорний костюм із жилетом, краватку та білу сорочку. А може він просто поспішає на зустріч? У будь-якому випадку, на ньому також чорний капелюх;
  • дівчину-туриста. Вона звичайна відвідувачка готелю, яка, можливо, тут не вперше. У неї салатова майка з капюшоном та фіолетові штани. За спиною у неї рюкзак, а в руках фотоапарат;
  • літню жінку, яка любить подорожувати. Виростивши дітей, настав час і світ побачити, подумала вона і вирушила в готель. На ній рожева майка у смужку та штани тілесного кольору. На відпочинок жінка приїхала із салатовою валізою;
  • куратора художньої галереї. Це модна жінка у великих окулярах та з пучком на голові. Одягнена вона у жовту куртку та блакитні штани;
  • баристу. Хлопець працює біля готелю та з радістю зварить каву тому ж бухгалтеру. На ньому біла сорочка, сірі штани та фартух баристи. У нього є власний кавовий візок, у якому є еспресо-машина з подвійним бойлером;
  • жінку-коридорного. Вона працює в готелі і допомагає гостям у разі потреби. У неї пісочно-зелений торс із латунними гудзиками;
  • чоловіка-коридорного. Чоловік у такому ж одязі також буде радий допомогти гостям. Також для нього тут передбачено візок для багажу.

Модульний готель

Якщо Ви не розумієте, що таке модульна будівля, уявіть собі торт. Так-так, саме торт із шарами. Як у торті Ви можете змінити шари, так і модульна будівля з набору LEGO “Бутік-готель” може перебудовуватися багато разів.

Будинок готелю є кутовим, що стало можливим завдяки використанню Піфагорових трикутників у дизайні. Зовні готова збірка перенесе Вас в розкішний європейський готель минулого століття, але давайте пройдемося поверхами.

  1. ресепшн та галерея. Увійшовши в бутік-готель, Вас зустрічає велика стійка реєстрації, де гості можуть байдикувати, поки проходять реєстрацію. Стійка реєстрації має друковану плитку з підписами попередніх модульних збірок, дзвінок та телефон у старовинному стилі. Визначною особливістю тут є дошка ключів за нею, яка випромінює чарівність Старого Світу. З іншого боку будівлі знаходиться художня галерея El Cubo Fine Art. На стіні є картини. Навіть віддано шану піонеру абстрактного мистецтва Піту Мондріану. І як чудовий спосіб відсвяткувати тему, є також скульптура з логотипом Creator Expert;
  2. бар на вулиці та 2 номери. Якщо Ви йдете на другий поверх, то є невеликий бар на даху, де гості можуть розслабитися. Пальма є центральним елементом цього бару. На другому поверсі, куди прямо ведуть внутрішні сходи, знаходяться 2 готельні номери - великий люкс і менша, скромна кімната. Кімната бухгалтера обладнана столом з друкарською машинкою;
  3. великий люкс. Піднявшись сходами на другий поверх, Ви виявите величезний люкс, призначений для розкішних мандрівників, які подорожують лише зі стилем та комфортом! У кімнаті також є чорно-білий телевізор. Замість стелі тут частково вікно, тому можна милуватися нічним небом.

Раритетний готель з набору LEGO "Бутік-готель" вже готовий відчинити перед Вами свої двері та поселити в один із затишних номерів. Сподіваємося, Ви також готові до розкішного відпочинку на кшталт минулого століття.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    1 лют, 2022
    Мне понравилась эта сборка, и я рад добавить ее в свою коллекцию модульных зданий. Цвета очень хорошо сочетаются друг с другом, особенно телесный с темно-зеленым. Художественная галерея довольно маленькая, но в ней есть интересные детали. Над ней находится открытая часть с небольшим баром. Конструкция напоминает мне стиль модерн, и несколько деталей используются для создания ворот и других деталей, характерных для этого стиля. По мере того, как вы будете следовать инструкциям, у вас будет много возвратов к другим модулям, и читать объяснения интересно. Как и ожидалось, есть много довольно приятных мини-моделей, а также некоторые детали, которые вы надеетесь найти в небольшом отеле, такие как багажная тележка, кровати и мебель для комнаты.
    Достоинства:
    Минифигурки очень хороши, все полы красиво украшены, а дань уважения и пасхальные яйца к прошлым наборам в линейке действительно помогают сделать этот праздничный 15-летний набор чем-то особенным.
    Недостатки:
    Отсутствие имитации лифта. Дверцы шкафов не всегда закрываются. Верхний этаж ниже на 1 кирпич.
  • 5.0

    1 лют, 2022
    Очень приятная сборка от начала до конца. Сборка ни разу не повторилась и теперь является одним из любимых наборов. Дизайнеры проделали отличную работу, создав уникальную форму и планировку здания. Этот набор позволил создать красивый фасад без каких-либо чрезмерно сложных или раздражающих строительных техник. Я также очень ценю цветовую схему. Крошечный телевизор, шкаф, кровати, ванная комната и окна на третьем этаже - все сделано максимально круто.
    Достоинства:
    Купол наверху с декоративными перилами. Крошечные картины, детали для отеля и интерьера. Прекрасные фигурки-работники и посетители. Пасхальные яйца никогда не заканчиваются.
    Недостатки:
    Я бы сказал, что ему нужно больше комнат, и он кажется немного тесным.
  • 5.0

    1 лют, 2022
    Поздравляю любимую серию с 15-летием и очередным крутейшим набором. Детализация потрясающая. Использование бампера автомобиля для верхнего окна, использование головы змеи для детали балкона, пистолета для современной ручной двери - все это добавляет стиля. Современная художественная галерея - отдельное произведение искусства с картинами в стиле Мондриана и Пикассо. Так приятно видеть разные способы создания внутренней мебели, например, разные кровати в отеле и шкафы. Возьмите шикарный отель, приправьте специальными фигурками и вуаля, шедевр готов.
    Достоинства:
    Модульное здание - есть возможность перестраивать. Стиль напоминает мне Европу или Новый Орлеан, а также немного Майами. Детализация просто не может быть лучше.
    Недостатки:
    Хотелось бы, чтобы некоторые комнаты были побольше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари