>
Під замовлення
85999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 352 шт.
4 шт.
57 × 10 × 48 cm
16+
0 шт.

Опис

Розширте своє місто або закладіть його першу будівлю з набором LEGO "Бакалійна лавка". Усередині модульної будови є як продуктовий магазин, так і квартири, які можна переставляти на свій розсуд.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10185 було випущено в рамках серії LEGO Icons. Він містить 2352 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 16 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру.

Мініфігурки-мешканці міста

Набір ЛЕГО 10185 містить 4 мініфігурки, які є жителями міста і якщо точніше - квартир нагорі. Серед них: містер у чорному піджаку і циліндрі, працівниця магазину в блакитній сорочці і синьому комбінезоні, дівчина в білому светрі і хлопчик-скаут у формі і з червоною хусткою на шиї. У дівчини є збірний візок. Компанію мініфігуркам у наборі складають білий кіт у позі мисливця і сіра миша.

Оскільки набір раритетний і випускався з 2008 по 2010 рік, замість персоналізованих облич, мініфігурки мають стандартні смайли.

Створення бакалійної крамниці

Щоб заснувати будинок із пісочно-зеленим фасадом і чорним дахом, у наборі необхідно почати з основи для нього. Для цього на зелені базові пластини додається безліч плиток, які стають частиною дороги, підлогою магазину тощо. Поступово починають додаватися стіни і безліч предметів інтер'єру, як-от касовий апарат, ящики з продуктами і холодильник з напоями в магазині. На першому поверсі знаходиться поштова скринька з кількома незабраними листами. Решту місця в будинку займають житлові кімнати, обладнані меблями, зокрема каміном і великим підлоговим годинником. З першого на другий ведуть сходи, біля яких знаходиться нора миші, а потім такі ж сходи допомагають дістатися на третій. На другому поверсі також додані балкони з бордовими фіранками з деталей і квітковими горщиками. На третьому є невеликі вежі, що надає будівлі готичного вигляду. Закінчується будинок терасою на даху зі столом, стільцями, грилем, парасолькою і квітами.

З іншого боку будинку додано чорну пожежну драбину, яка може розкладатися і складатися. Також на задньому дворі є низка деталей, як-от рослини, ящики з інструментами. Говорячи про деталі лицьового боку будівлі, до них належить дорога, ящики з овочами, ліхтарі та пожежний гідрант. Завдяки наявності вільного місця навколо будинку, мініфігурки можуть бути розташовані не тільки всередині нього, а й витріщатися біля вітрини або прибиратися на задньому дворі.

 

Зберіть затишний магазин у наборі ЛЕГО "Бакалійна лавка", до якого можуть навідатися не тільки жителі квартир нагорі, а й усього району, щоб отримати найсвіжіші продукти та напої.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари