>
Під замовлення
3199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
14 × 3 × 12 cm
7+
0 шт.
3.7

Опис

Ви хочете додати руху і швидкості вашим моделям з серії LEGO Technic? Якщо так, то у нас є відмінна деталь, яка допоможе вам у цьому. Ця деталь — LEGO 88013 Великий мотор. Давайте ж розглянемо цей двигун ближче.

Неймовірні оберти

Цей мотор, як і інші, зберіг незмінний стиль серії Technic і виконаний в біло-сірому кольорі. Для зручної установки в модель мотор має досить отворів і місць для кріплення, що дозволяє додати цей елемент в найрізноманітніші конструкції.

Обертання передається на червону деталь посередині, яка має отвір для установки туди додаткових модулів: коліс, ланцюгів або інших елементів.

Як підключити та управляти мотором?

Для підключення цей двигун використовує чорний провід з коннектором, що підходить до всіх модулів серії Technic. З його допомогою дуже легко можна підключити мотор в такі деталі:

  • 88006 Вузол руху;
  • 88009 Вузол;
  • 88012 Концентратор.

Після підключення ним можна буде керувати за допомогою спеціального мобільного додатку. Або, наприклад, підключивши до вже перерахованих модулів ще один, під назвою 88010 Дистанційне керування і задавати рух завдяки пульту з фізичними кнопками.

Для чого краще використовувати цей мотор?

Цей мотор часто використовують, якщо моделі потрібно надати хорошу швидкість і разом з цим зробити так, щоб мотор був ергономічний і не займав багато місця. Для цих цілей 88013 Великий мотор саме те, що ви шукали. А завдяки вбудованому датчику обертання можна буде відчути всю точність і плавність його роботи.

  • 3.0

    25 бер, 2021
    Перед покупкою, подумайте заздалегідь, можливо він буде вам занадто великим. Пробачте за тавтологію. Здається навіть, що це найбільший з моторів. Я трошки не розрахував це і тепер не знаю куди його подіти. Зібрати щось величезне не вистачає деталей, а для меншого забагато оборотів. Очевидно, що буде чекати кращих часів у коробці.
    Достоинства:
    Мотор справний, спробував підключити, працює відмінно. Навіть гудить не сильно.
    Недостатки:
    Погано, що немає чітких інструкцій щодо того, на скільки розрахований цей мотор. Ось я і лоханувся, бо думав, що середнього буде замало.
  • 5.0

    13 бер, 2021
    Мотор и правда большой по размеру. В большинство небольших сборок попросту не подойдет. Длины кабеля хватает, подсоединить не будет проблемой. За счет серого цвета не выделяется. Использую с новым концентратором, полностью подходит.
    Достоинства:
    Работает. Совместим с остальными моторами и тд серии.
    Недостатки:
    Что-то с аккумулятором, надолго не хватает.
  • 3.0

    13 бер, 2021
    Этот мотор потребляет слишком много энергии! Я использовал его около 2 часов с Powered Up Hub (новые батареи), и на моем концентраторе начал мигать желтый свет. Я заменил батарею и она проработала столько же. Я не знаю, нормально ли такое ограниченное время игры, но если это так, его следует увеличить! С другой стороны, он работает неплохо, единственная проблема - аккумулятор.
    Достоинства:
    Работает хорошо, мощности хватает. Установить просто.
    Недостатки:
    Проблема с продолжительностью работы.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари