>
Під замовлення
1735 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
14 × 2.5 × 13 cm
7+
0 шт.

Опис

ЛЕГО - універсальний подарунок для будь-якого віку
Конструктор ЛЕГО в Україні підходить для абсолютно будь-яку людину, адже кожен може знайти собі набори до душі, гаманцю, рівнем складності або ексклюзивності. Комусь подобаються невеликі моделі LEGO Technic, хтось збирає великий ЛЕГО-місто, хтось створює всесвіт саги Джорджа Лукаса разом з наборами LEGO Star Wars, хтось полює за наборами ЛЕГО 1990-х років (як вважають багато, 80 -90-е роки ХХ століття були «золотим віком» розвитку компанії), а хтось віддає перевагу наборам, інтегрованим з комп'ютерною технікою, наприклад, LEGO WeDo або LEGO Mindstorms.
Набір LEGO 45303 WeDo
Сет Лего 45303 є важливим ресурсним доповненням до вже існуючих у вас наборам LEGO WeDo, LEGO Mindstorms, LEGO Education. Він складається з однієї деталі, зате який! Це М-мотор, «medium motor», а попросту - середній. За допомогою комплекту елементів живлення LEGO 88000 Power Functions AAA Battery Box, блоку-акумулятора LEGO 8878 Power Functions Rechargeable Battery Box або будь-якого великого автономного набору серії LEGO WeDo з електрикою (наприклад, LEGO 45680 Expansion Set, LEGO 45007 Mission Moon, LEGO 45300 WeDo 2.0 Core Set або LEGO 45302 WeDo 2.0 Smarthub Rechargeable Battery) ви можете додати більше потужності для ваших наукових експериментів, складних механізмів або просто для транспорту, який ви збудували самі. М-мотор ЛЕГО 45303 має шнур живлення з коннектером і може встановлюватися як в стаціонарні проекти (моделі), так і в рухомий транспорт - за умови, що габарити цього транспорту дозволять помістити в його корпус або на його борт і джерело живлення. А купити LEGO за низькими цінами в Україні ви можете в магазині constructors.com.ua.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари