>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
14 × 2.2 × 11 cm
7+
0 шт.

Опис

Про серії
Універсальна електрифікована серія наборів LEGO Power Functions веде свій початок з 2008 року і періодично оновлюється новими електронними приладами - моторами, світлодіодами, проводами і так далі, щоб власники наборів LEGO Technic в першу чергу, могли механізувати свої моделі або саморобки. Але також величезну популярність має інтеграція наборів LEGO Power Functions в будь-великі саморобки ЛЕГО - ними запускають потяги, роблять освітлення будинків, «оживляють» дорожній транспорт і гвинти в авіації.

LEGO 88003 - що це?
Набір ЛЕГО 88003 Л-Мотор являє собою великий двигун, який може передавати момент обертання на різні шестерні за допомогою гумових приводів, «хрестових» деталей Technic Axle або іншими способами, які люблять вигадувати фанати конструктора і саморобок з нього. Потужності такого мотора вистачить, щоб привести в рух невеликий залізничний склад, наприклад. Слід звернути увагу, що сам по собі сет LEGO 88003 L-Motor не запрацює! Для його роботи потрібен комплект елементів живлення LEGO 88000 Power Functions AAA Battery Box або заряджається акумулятор LEGO 8878 Power Functions Rechargeable Battery Box, які забезпечують енергією всі механізми серії Power Functions.

Як купити?
Купити ЛЕГО в Києві, Херсоні, Львові, Ужгороді, Тернополі ви можете у офіційного постачальника - сайту магазину constructors.com.ua. Набір ЛЕГО 88003 Л-Мотор і будь-які інші набори вам допоможуть вибрати оператори нашого магазину - ви можете оформити замовлення онлайн самостійно або зв'язатися з нами за допомогою онлайн-чату сайту і мобільного телефону (вказано на початку цієї сторінки сайту). Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари