>
Під замовлення
4816 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

131 шт.
0 шт.
3+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO Education 45004 «Кафе +» буде відмінним початком для знайомства вашого малюка з правилами комерції, грошових відносин, громадських ролей. До того ж цей конструктор LEGO ознайомить вашої дитини з квітами, числами, цифрами, формами. Також діти можуть грати в кафе використовуючи картки зі списком страв і виконувати замовлення з меню за допомогою інструкцій-рецептів. А за допомогою монет, які є в комплекті, діти можуть оплачувати замовлення і навчитися рахувати. Набір розрахований на групу від 4 дітей.

  • 5.0

    17 гру, 2018
    Своим детишкам взяла этот набор, в первую очередь для того, чтобы они в игровой форме учились считать. Вот прошел месяц после того, как я его подарила, а дети уже очень уверено изучили цифры до десяти, плюс выучили названия многих блюд с карточек, которые идут в комплекте. Детальки яркие, много разных цветов, они интересны детям, с удовольствием играют конструктором. Приятно, что набор поставляется в такой внушительной пластиковой коробке, в ней удобно сберегать детали, не переживая о том, что они потеряются. Вообще нашла немало полезных наборов из серии Education, к новогодним праздникам еще хотелось бы заказать вот такой вот https://constructors.com.ua/lego-education/bolshoy-kreativnyy-nabor-s-kubikami-lego-45020 с множеством разноцветных кубиков, из которых дети фантазируя, могут создать самые разнообразные формы и фигуры, что будет хорошим стимулом к развитию абстрактного мышления.

Рекомендуємо подивитися ці товари

188 шт.
3+