>
Уточнити наявність у постачальника
1959 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
13 × 2 × 12.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Думаєте, щоб побудувати робота, потрібно мати спеціальне обладнання, знання і ще купа всього? А ось і ні, з ЛЕГО побудувати свого залізного друга може кожен в незалежності від віку і статі.

Однак побудувати робота — це тільки пів справи, адже його потрібно ще й оживити. І в цьому вам допоможе LEGO Education Датчик сили.

У чому ж його перевага?

На перший погляд, іграшка може здатися нудною і нецікавою, але саме з її допомогою ви зможете оживити свого робота. Датчик здатний вимірювати тиск в діапазоні від 0 до 10 ньютонів, а також з легкістю розпізнавати натискання, відпускання, короткочасний клік і навіть звичайний дотик.

Як це можна використовувати?

Насправді можливості для гри обмежуються тільки вашою фантазією. Наприклад, можна зібрати машину і за допомогою датчика регулювати швидкість її пересування — чим сильніше тиснете, тим швидше вона буде їхати. Також можна запрограмувати датчик таким чином, щоб при сильному натисканні машина рухалася вперед, а при слабкому — назад.

Чи безпечно все це?

Датчик зроблений з високоякісного пластику і не несе ніякої шкоди. Більш того, він не боїться падінь, подряпин і інших неприємностей, тому можете використовувати його для реалізації своїх найсміливіших ідей. LEGO Education Датчик сили має зручну форму і велику кількість отворів, за рахунок чого його можна прикріпити до чого завгодно і як завгодно.

Купити датчик сили 45606 можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії.
 

  • 5.0

    24 бер, 2021
    Прочитав відгуки, але так нічого і не зрозумів. Начебто працює, але як - не зрозуміло. Якщо хтось брав, то напишіть наскільки доцільно купувати та чи дійсно він може вимірювати силу, як заявлено в описі. Ціна подобається, але не можу вирішити, наскільки мені це потрібно.
    Достоинства:
    Ціна нормальна, по відгукам начебто працює. Особисто я не купував, почекаю відповіді.
    Недостатки:
    Наскільки в реальності корисна ця функція? Не можу вирішити для себе.
  • 5.0

    8 лют, 2021
    Приблизно тиждень назад я придбав цей датчик. Однозначним плюсом є те, що багато отворів для кріплення з усіх боків. Вже не потрібно думати, як би його так розмістити, щоб він дотягнувся. Реагує він не лише на дотик чи удар, а і на його відсутність. Поки що немає ідей як би це застосувати, крім банального робота, що міряв би силу.
    Достоинства:
    Багато отворів для кріплення. Зі своєю задачею справляється.
    Недостатки:
    Поки не збагну, що б такого цікавого з ним зібрати.
  • 5.0

    8 лют, 2021
    Не могу сказать, что не смог бы собирать роботов без этого датчика, но с ним то лучше. Так сказать больше возможностей. Друзья сделали такой подгон, подарили. Успел немного потестить. Очень быстрые и слабые касания бывает не распознает. Надо что-то по ощутимее. По инструкции - максимум 10 ньютонов (1 килограмм). Сильно бить не пробовал, но средненькие распознает.
    Достоинства:
    Больше датчиков - больше возможностей. Есть лишние деньги - возьмите конечно.
    Недостатки:
    Не могу сказать, что прям must have, можно обойтись и без этого датчика.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари