>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

405 шт.
0 шт.
27.3 × 5.2 × 22.3 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Необмежені веселощі ЛЕГО ДОТС

Цей крутий настільний органайзер LEGO DOTS (41907) — ідеальний подарунок для любителів ремесел! Цей творчий подарунок можна швидко і легко зібрати, і він дозволяє дітям створювати і прикрашати свої власні невеликі органайзери. Потім вони можуть змінювати шаблон так часто, як хочуть.

Зручний і творчий набір органайзеров

Цей симпатичний набір складається з барвистого органайзера для столу з 2 відділеннями, в якому можна зберігати олівці, скріпки для паперів або інше канцелярське приладдя. Зберігайте свої цінності в ящику з білою ручкою і помістіть фотографію в тримач для фотографій. За допомогою яскравих плиток діти можуть прикрасити органайзер на свій смак і фантазію. Творча розвага для дітей, які люблять крафтинг. Найцікавіше в цій іграшці — діти можуть проявити творчий підхід і прикрасити настільний органайзер так, як їм хочеться, відповідно до їх настрою, кімнати або стилю, в якому вони живуть. Чудовий подарунок на день народження, свята або будь-яку іншу нагоду.

Особливості

  • Стимулюйте творчі здібності своєї дитини за допомогою цього прекрасного настільного органайзера LEGO DOTS (41907), що складається з кольорової коробки з 2 відділеннями, тримача для фотографій і невеликого висувного ящика. Необмежені веселощі починаються, як тільки діти відкривають упаковку і починають будувати!
  • Креативний простір для зберігання, який може здивувати! Діти можуть поліпшити свої дизайнерські навички та самовираження, прикрасивши органайзер на столі, дотримуючись зразків, наведених в інструкціях по упаковці і збірці, або придумавши власний свіжий дизайн.
  • Барвисті плитки ідеально підходять для створення простих, привабливих візерунків. Діти можуть також поміняти плитку на плитку з інших наборів DOTS, таких, як набір Extra DOTS або інші набори для прикраси кімнати!
  • Будь-який рукодільник полюбить цю іграшку. Зручний, симпатичний органайзер і барвисті плитки роблять цей захоплюючий творчий подарунок бажаним на день народження або свята для хлопчиків і дівчаток від 6 років.

Маленький і портативний

Ця чарівна, оригінальна іграшка ідеально підійде молодим дизайнерам в якості доповнення до їх браслету або прикраси кімнати. Барвисті плитки DOTS відмінно підходять для створення нових дизайнів в поєднанні з різними наборами DOTS або іншими наборами LEGO — веселощі і легкість у виготовленні для дітей.

Будівельні блоки і плитки LEGO відповідають найвищим галузевим стандартам, що робить їх сумісними і зручними для збирання і розбирання.

Купити набір LEGO DOTS Настільний органайзер (41907) можна в нашому інтернет-магазині.

 

  • 2.0

    21 гру, 2020
    Цвета и дизайн этого набора великолепны, но он слишком мал, чтобы его можно было использовать в качестве органайзера для канцелярских принадлежностей. В ящике можно разместить только ластик, а отделения слишком малы, чтобы в них поместилось много вещей. Секция для пера также плохо удерживает карандаши, если они не короткие. Все нужное явно не поместится.
    Достоинства:
    Идея создания собственного органайзера. Цвета, дизайн.
    Недостатки:
    Маленький размер органайзера. Не удерживает карандаш.
  • 1.0

    21 гру, 2020
    Моя дочь так хотела получить этот набор и была так рада, наконец-то взяв его в руки. Но конечный результат разочаровал. Подставка для карандашей имеет глубину всего 2 дюйма, поэтому карандаши почти выпадают. Разве что какой-то ластик и точилку там хранить. Из-за небольшого размера и украсить толком не получится.
    Достоинства:
    -
    Недостатки:
    Очень маленький размер органайзера! Все выпадает!
  • 5.0

    21 гру, 2020
    Это симпатичный настольный органайзер для детского стола. Место для заметок действительно есть, и вам нужно будет найти миниатюрные стикеры, которые подходят. Ящик также очень маленький, поэтому его можно использовать для канцелярских кнопок или скрепок. На обратной стороне также есть место для фотографии, визитной карточки и всего, что вы хотели бы там разместить. Дочке нравится собирать, перестраивать. Почти каждую неделю этим занимается.
    Достоинства:
    Можно перестраивать сколько угодно. Круто, что лего отошли от уже обыденной идеи с браслетами.
    Недостатки:
    Для того, чтоб иметь возможность украсить как хочется, придется докупить еще пакетики с дотсами.
  • 5.0

    16 вер, 2020
    С LEGO DOTS можно попробовать себя в роли дизайнера. Мы немного отошли от инструкции и дочь сотворила свой шедевр (фото прилагается). К тому же такие наборы развивают не только фантазию, но и моторику рук.
    Достоинства:
    яркость, развитие фантазии
    Недостатки:
    мало деталей
  • 5.0

    20 чер, 2020
    Доброго дня, хочу подякувати сайту за такий чудовий набір для дитини за такою чудовою ціною. Купувала для внучки, вона дуже просила собі цей органайзер. Ідея і дійсно дуже цікава: можна скласти підставку для олівців і ручок, а коробку з-під деталей використати для ще чогось. Внучка в ньому зберігає бісер. Хороший набір для творчості дитини.
    • 21 гру, 2020
      О! Якщо для бісеру, то справді корисна штука. Але олівці, ручки в нього не влазять.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Класний набір, тепер у нас є де зберігати ручки з олівцями а так само нитки з голками, дитина задоволений, дякую за рекомендацію і швидку доставку.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Купили такие наборы в подарок на выпускной в садике. Лего - это всегда качество.По цветовой гамме они подходят как для мальчиков, так и для девочек. К тому же это нужная вещь для будущего первоклашки. Используя детальки из других наборов органайзер можно увеличить.
    • 21 гру, 2020
      По правде говоря, увеличить как раз и придется. А так, слишком маленький органайзер, разве что для стирачки какой-то.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари