>
Під замовлення
249 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

95 шт.
0 шт.
9.3 × 12.8 × 2.8 cm
8+
0 шт.

Опис

Перед вами чудова ідея, від компанії ЛЕГО, як оригінально проявити свою індивідуальність, дітям віком від 8 років. За допомогою Нашивці LEGO DOTS (41955) процес створення унікального аксесуара сподобається кожній дитині, особливо тим, хто захоплюється рукоділлям та модою. У набір входить гнучка пластина-основа розміром 6х6 см та 90 штук різнокольорових тайлів. Компактний розмір дозволяє скрізь та за будь-яких умов внести зміни в дизайн нашивки. Пластину можна прикріпити практично до будь-якого виду тканини. Діти зможуть розмістити нашивку на своєму одязі, сумці, рюкзаку, головному уборі, всюди де нашивка може втриматися. Також до складу входить приклад, що надихає, як декорувати нашивку, а також інструкція всіх етапів. Дитина зможе просто і легко повторювати запропоновані приклади і відтворювати свої ідеї знову і знову.

Процес декорування інтелектуально зрозумілий, все просто потрібно прикріпити необхідні Тайли на потрібне місце пластини. Тайли виконані з міцного пластику, зручні в експлуатації для численних знімань та прикріплення. Нашивку при необхідності можна навіть пришити на все, що захоче дитина (голка та нитки в комплект не входять).

Демонструйте свій унікальний стиль

Творчі набори LEGO DOTS знайомлять дітей із процесом створення унікальних речей, процесом самовираження, процесом створення власного стилю. Радість гри та творчих ідей супроводжують усі набори ЛЕГО Дотс. Уособлюють відкриту та просту творчість для кожної дитини. За допомогою інших наборів LEGO DOTS діти зможуть створювати своїми руками не лише прикраси, а й функціональні предмети для своєї кімнати, наприклад: рамки для фотографій, підставки для олівців та ручок, настільні органайзери для канцелярії, дошки для написів різних розмірів, скриньки для зберігання коштовностей , підставки для біжутерії, підставки для фотографій, коробки та ящики для зберігання. Створюйте, демонструйте друзям, повторюйте вже готові візерунки та дизайни. Розвивайте свої творчі навички та уяву, граючи з наборами LEGO DOTS.

Якщо у творчому процесі тайлів у наборі виявиться недостатньо для вашої ідеї, не хвилюйтеся на нашому сайті, можна замовити додаткові набори з тайлами.

  • Тайли DOTS - СПОРТ (41958);
  • Додаткові елементи DOTS (41 921);
  • Додаткові елементи (41 916);
  • Додаткові елементи DOTS (41 908);
  • Тайли DOTS (41946);
  • Додаткові елементи DOTS (41 931);
  • Тайли DOTS (41932).

У дужках прописано індивідуальний артикул кожного набору за його допомогою ви зможете знайти конструктор на нашому сайті та оформити замовлення через кошик.

Пластина-нашивка, декорована вашою дитиною, може стати чудовим подарунком друзям або членам сім'ї. Для тата можна створити нашивку в його улюблених кольорах, для мами в яскравих відтінках, для брата або сестри з веселими смайликами і мордочками. Розмістивши нашивку на улюбленому одязі, ваш друг завжди буде з радістю згадувати про вас.

Такий стильний аксесуар сподобається кожному.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари