>
Уточнити наявність у постачальника
229 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

95 шт.
0 шт.
12.8 × 2.8 × 9.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Вашій дитині вже виповнилося 6 років? І вона просто обожнює робити вироби своїми руками і прикрашати ними все довкола? Новий набір LEGO DOTS Пластина-наліпка з тайлами (41954) дарує чудову нагоду втілити всі свої креативні ідеї. У творчому наборі є спеціальна міцна наклейка розміром 8х8 см, яку легко приклеїти до будь-якої рівної та твердої поверхні, а також 90 дотсів для декорування. Процес створення унікального творіння буде інтуїтивно зрозумілим кожному малюкові. Діти зможуть створювати своїми руками унікальні нашивки та демонструвати свій стиль. Всіляко переробляти знову і знову, коли з'являться нові ідеї.

Що ж таке ці дотси чи тайли?

Дотси або тайли (дві назви одна суть, називайте як вам більше подобається) – це різноманітні платівки невеликого розміру 1 на 1 або 1 на 2 точки кріплення, створені спеціально для творчої серії наборів ЛЕГО. Ці елементи для декорування яскравих кольорів, з прикольними принтами та універсальний у своєму використанні. Підходять до будь-яких деталей LEGO DOTS. Використовувати їх ви зможете для декорування браслетів, брелків, бирок для сумок, скриньок, скриньок для зберігання, підставок для біжутерії, підставки для олівців, рамок для фотографій, настільних органайзерів, дощок для написів, для всіх наборів LEGO DOTS. Кожен дотс відмінно тримається, де ви його прикріпили навіть під час активних ігор.

Прикрашайте світ навколо себе

Набори для творчості LEGO DOTS познайомлять дитину із радістю унікальної гри. З радістю створення прикрас для всього, що його оточує. З цією оригінальною пластиною-наклейкою можливий абсолютно будь-який творчий експеримент, тому що диво створення та контроль процесу залежить тільки від уяви дитини. Кожен набір серії LEGO DOTS – це чудовий подарунок до будь-якого свята. Подаруйте юному обдаруванню унікальну можливість спробувати себе у створенні оригінального аксесуара.

Створюйте, наліплюйте, вихваляйтеся!

Справжні веселощі почнуться з моменту відкриття коробки, адже там ви знайдете різноманітні можливості проявити ваше натхнення. Розвивайте своє вміння самовиражатися, винахідливість, посидючість, креативне мислення та творчий потенціал разом із ЛЕГО ДОТС.

Якщо дитині будуть потрібні ще дотси, яких немає в цьому наборі, то звертаємо вашу увагу на набори з додатковими тайлами LEGO DOTS:

  • Тайли DOTS - серія 5 (41932) - 120 тайлів в упаковці;
  • Додаткові елементи DOTS – випуск 4 (41931) – 105 штук;
  • Тайли DOTS - серія 6 ​​(41946) - 118 штук;
  • Великий набір тайлів (41935) – 1000 штук;
  • Додаткові елементи DOTS – випуск 1 (41908) – 109 штук;
  • Додаткові елементи (Випуск 2) (41916) – 109 штук;
  • Додаткові елементи DOTS – випуск 3 (41921) – 107 штук;
  • Тайли DOTS, серія 7 - СПОРТ (41958) - 115 штук.

У дужках прописано індивідуальний артикул кожного набору за його допомогою ви зможете знайти конструктор на нашому сайті та оформити замовлення через кошик.

Бажаємо натхненної збірки.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари