>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 044 шт.
0 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Зрозуміло, день народження можна святкувати без прикрас, проте вони в рази підвищують настрій і роблять день більш незабутнім. Зробіть свято по-справжньому унікальним з набором LEGO "Набір для супервечірки", в якому можна знайти різнокольорові кекси, прапорці та браслети.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41806 було випущено у рамках серії LEGO DOTS. Він містить 1044 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – прикраси.

Особливості серії. Серія LEGO Dots відрізняється відсутністю стандартних деталей, але наявністю безлічі барвистих деталей 1 на 1 з різними принтами. Задіявши фантазію та з їх допомогою можна створити різні унікальні браслети, коробочки, брелоки та інші дрібниці.

Святкові дотси

Нестандартне рішення зробити день народження дитини незабутнім - запропонувати тематичний набір з безліччю дотсів. Для довідки дотси - це кольорові детальки 1 на 1, які призначені для прикрашання, оскільки мають гладку поверхню. Серед представлених у наборі є дотси-кружки, квадрати та закруглені трикутники. Кольори також різноманітні: сині, жовті, зелені, оранжеві, рожеві та інші відтінки. Серед них також можна знайти прозорі, щоб трохи розбавити кольори та дотси-підвіски для браслетів.

Через свою форму бувають випадки, коли дотси проблематично зняти через близьке розміщення. Для такого до набору додано 3 спеціальні бірюзові ключі, які допомагають підчепити деталі та швидко прибрати.

Святкові прикраси

Свято дня народження для багатьох дітей – це головне свято у році. І набір ЛЕГО 41806 пропонує безліч прикрас для цього. Їх можна поділити на 3:

  • кексики. Яке святкування без солодощів, яких у наборі відразу 6 штук. Вони в 3 кольорах: сині, рожеві та жовті. Це цілісні деталі, які згори покриваються білим елементом - а-ля помадкою. Далі справа за фантазією, прикрашати барвистими дотсами, утворюючи візерунки. Вишеньку на кексі замінює встановлений прапорець. При цьому можна самостійно вибрати святкове зображення із 6 варіантів (кіт, собака, хом'як, папуга, черепаха, олень) та наклеїти;
  • прапорці. Прикрас у вигляді прапорців у наборі також 6 штук: бузковий, рожевий х2, жовтий, синій, м'ятний. Їх можна прикрасити будь-якими картинками чи візерунками, починаючи від створення подарунка та закінчуючи патріотичним мотивом. Щоб повісити прапорці, ззаду на них прикріплюються спеціальні деталі, крізь які простягається додана в набір нитка і отримана прикраса вішається на обране місце;
  • браслети. Завершують набір 6 браслетів: м'ятні, бузкові та сині, які можуть символізувати перепустку на вечірку. Вони вміщують по 1 дотсу завширшки і 14 завдовжки. Прикрашати можна як звичайними кольоровими деталями, так і використовувати підвісками .

Подаруйте дитині яскраві емоції з набором ЛЕГО “Набір для супервечірки”, де знаходяться різноманітні прикраси для найстильнішої вечірки.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 січ, 2023
    Це дещо інший підхід до тих наборів Lego, де ви створюєте якийсь транспортний засіб чи діораму, з якими потім граєте. Це більше набір для мистецтва та дизайну, який найкраще підійде маленьким творчим особистостям. Це дуже соціальний набір Lego, тому що кожна дитина може працювати над власним браслетом, кексом або прапорцем, а потім є можливість поєднати їх разом. При цьому ніхто не заважає іншому та може втілити свої ідеї. І так, як набір присвячений святкуванню дня народження, то і логічно, коли саме його можна використати - коли по дому ганяє іменинниця з друзями.
    Достоинства:
    У набір входять різноманітні веселі моделі та деталі для прикрашання. Якість набору чудова, а інструкції легко виконувати. Наліпок, які потрібно наліпити на маленькі прапорці багато, тому можна переклеювати.
    Недостатки:
    Дітям було б цікаво також мати можливість прикрасити "корзинку" у кексах.
  • 4.0

    21 січ, 2023
    Здається, з кожним роком лего все більше розширює свої набори і цей тому підтвердження. Набір містить стільки деталей, щоб зробити 6 кексів, 6 браслетів і 6 прапорців. Базовий дизайн справді привабливий, а загальна концепція дозволяє змінювати як завгодно. Браслети є, мабуть, найменш вдалим предметом із набору – характер, у якому вони носяться, означає, що деталі постійно перебувають у русі або торкаються одягу. Ширші браслети ще більш-менш, але ці надто тонкі і деталі легко губляться.
    Достоинства:
    Є по шість основних предметів — браслети, прапорці та тістечка — разом із купою «додаткового». Робить свято більш унікальним, а також дозволяє зайняти маленьких гостей.
    Недостатки:
    Чому додані браслети зрозуміло - ніби перепустка на вечірку, але вони геть не практичні.

Рекомендуємо подивитися ці товари