>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
10 × 1 × 10 cm
6+
0 шт.

Опис

   Шукаєте невеликий набір для своєї маленької принцеси або свого маленького принца? Ваша дитина або Ви любите серію ЛЕГО Дотс? Хочете прикрасити свого робоче місце цікавою рамкою з фотографією? Випадково потрапили на цей набір і тепер хочете купити його? У будь-якому випадку, Ви потрапили за адресою. З набором ЛЕГО "Міні рамка" 30556 можливо все це і навіть більше. Адже ключовий аспект цієї серії - творчість і унікальність.

   Опис набору

   Набір, а точніше полібег ЛЕГО "Міні рамка" був випущений в 2020 році. У березні ж 2021 року набір роздавали безкоштовно, при покупці від 75 $ на офіційному сайті. Однак, зараз Ви лише можете придбати полібег у нас на сайті. Всередині - 85 деталей і інструкція. Підійде будь-кому від 6 років. Набір дозволить зібрати свою фоторамку і прикрасити її, грунтуючись на ваших побажаннях й настрої. Поставляється набір ЛЕГО "Міні рамка" у великому поліетиленовому пакеті з кількома ідеями для складання на ньому.

   Фоторамка

   Основне призначення набору ЛЕГО 30556 служити невеликою фоторамкою, в яку можна поставити невелику фотографію. Основа збирається з:

  • лавандової основи 8 на 8;
  • жовтих деталей 2 на 1;
  • темно-синіх деталей 8 на 2 і 4 на 2;
  • спеціальних відкидних біло-лавандових підставок, які утримують рамку в зручній для відображення позиції.

   При такій збірці всередині якраз залишається місце 4 на 4 деталі, щоб розмістити фотографію. Можливо, знайти фото такого розміру вдома може бути проблемою, однак це ж можна розглядати як привід сходити в фотоцентр і зробити нове. Для того, щоб вставити його в рамку, інструкція пропонує зняти верхню частину.

   ДОТСИ

   ДОТСИ - невеликі детальки 1 на 1, створені спеціально для цієї серії. З їх допомогою створюються дивовижні браслети і невеликі збірки, як ось ця. Це свого роду невеликий відхід від традиційних конструкторів ЛЕГО в сторону більшої творчості.

   У наборі ЛЕГО "Міні рамка" представлені ДОТСИ різних кольорів і розмірів, в тому числі: жовті, рожеві, лавандові, світло-блакитні, блідо-рожеві. Особливо красиво вони виглядають на темно-синіх деталях. Навіть якщо розмістити їх все по периметру рамки (а це вийде 48 деталей), то залишаться ще й запасні. Це зручно, так як вони можуть бути використані в інших збірках або браслетах. Також, ДОТСИ часто губляться, тому радимо Вам приготувати невеликий контейнер або коробочку і складати ДОТСИ в неї.

   Увага! Жодна з деталей не має принта, всі вони однотонні.

   Порада! Якщо ви заміните один з похилих деталей 2 на 2 в нижній смузі рами на цеглу 1 на 2 того ж кольору, ви можете помістити туди мініфігурку. Виглядає це досить цікаво.

   Зрозуміло, Ви можете прикрасити фоторамку як Вам заманеться, використовуючи деталі лише з набору ЛЕГО 30556 або інших полібегів. Також, для вашого натхнення, кілька ідей показано на самій упаковці. У будь-якому випадку, не обмежуйте себе. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари