>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

300 шт.
0 шт.
22.3 × 5 × 22.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Дизайнерський браслет ЛЕГО ДОТС
Дітям, які люблять робити творчі вироби з друзями, сподобається цей мега розмірний браслет LEGO DOTS (41913)! За допомогою цього інтуїтивно зрозумілого набору браслетів для дітей діти можуть створювати власні прикраси і підбирати браслети на свій смак. Персональні браслети дружби Цей набір браслетів містить 5 регульованих гнучких стрічок різних кольорів, які підходять як для більш широких, так і для більш вузьких зап'ясть. Набір включає у себе 295 плиток, включаючи плитку зі спеціальним принтом і, можливо, супер рідкісну плитку, прикрашену 5 серцями. Деталі знаходяться в лотку з роздільниками для сортування та зберігання плитки. Створюйте цікаві ігри для дітей, які люблять творчість разом. Приємною особливістю цього набору для виробів є те, що діти можуть прикрашати браслети зі своїми друзями так, як їм хочеться. Вони можуть комбінувати елементи з дизайну своїх друзів зі своїми, щоб створити дійсно унікальний браслет. Цей набір стане відмінним подарунком на день народження, на свято або будь-яке інше подія

Особливості:
• розмір браслета регулюється;
• не боїться вологи;
• плитки надійно фіксуються і витримують багаторазові закріплення.


Прикраса і робота з наборами LEGO DOTS
Багато креативних ідей для виробів браслетів! Діти можуть поліпшити свої дизайнерські навички та самовираження, прикрашаючи ці браслети та поділившись ними, слідуючи включеним в нього зразкам або придумавши власний унікальний образ.
Кожен фанат ремесла полюбить цей креативний набір. Гнучкі браслети та різнобарвна плитка з принтом стануть відмінним подарунком до свят, дня народження або будь-якого іншого нагоди для хлопчиків і дівчаток від 6 років.
Цей великий набір містить 5 браслетів, кожен довжиною близько 20 см. Як тільки початківці дизайнери створюють свої творіння, вони можуть сортувати плитки та надійно зберігати їх в переносному лотку з роздільниками.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Такой себе набор для творчества от "Лего". Мы покупали его для дочери, у нее целая коллекция браслетов от "Лего". Она была на 7 небе от счастья, ведь в коробочке целых 300 элементов. Каждый вечер после игр сидит и что-то новое придумывает. Лучшей штуки для девочки и не придумашь.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Подарували набір, виявилося весь двір грав, дуже сподобався дітям, хороший подарунок, головне подарунок дуже добрий, а так само швидко доставили у наше місто.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Крутой набор для веселой кампании. Подойдет для мальчишек и девчонок. Во дворе устраивали соревнования. Команда-победитель получила в подарок такой набор. Детвора счастлива.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари