>
Уточнити наявність у постачальника
849 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

398 шт.
0 шт.
27.3 × 5.2 × 22.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Створення творчости LEGO DOTS
Подаруйте дітям класні іграшки в подарунок з цим набором LEGO DOTS Креативні фоторамки (41914)! Спеціально розроблений для легкої збірки та персоналізації, цей набір для виробів картинних рамок дозволяє дітям створювати власні прикраси кімнати та адаптувати їх до квітів своєї кімнати або своїм настроєм. Очищення і сортування - це шматок пирога завдяки доданим піддону для сортування та зберігання. Створення ідей для фоторамок Цей набір містити 3 фоторамки, а також барвисті плитки для їх прикраси. Діти розвивають свою уяву і виразні навички гри, створюючи унікальні рамки для фотографій, які їм ідеально підходять. Рамки можуть бути розміщені окремо або пов'язані один з одним різними способами за допомогою доданих каменів 'z'. Веселощі творчого ремесла Найцікавіше в цій класній іграшці - діти можуть винаходити й прикрашати рами так, як їм хочеться. Вони можуть розмістити свої малюнки з улюбленими фотографіями у своїй спальні й міняти їх знову і знову. Це спаковування стане відмінним подарунком на день народження, свята або будь-яке інше подія.

Особливості:
Стимулюйте творчу сторону своєї дитини за допомогою цієї творчої фоторамки що захоплює  LEGO DOTS (41914) з 3 рамками та різними плитками. Веселощі починається зі складання фоторамок прямо з коробки!
Діти можуть показати свої творчі здібності в декоруванні фоторамок, використовуючи малюнки на пакування та доданий лист натхнення. Звичайно, вони також можуть придумати свої власні проєкти. Списки можуть бути розміщені окремо або пов'язані один з одним.
Харчується дитячої фантазією для безмежних ідей ремесла! Іграшки без батарей зміцнюють незалежність дітей і дозволяють їм самим винаходити щось нове.

Прикраса і робота з наборами LEGO DOTS
Маленький і портативний. Ця чарівна, оригінальна іграшка ідеально підійде молодим дизайнерам у якості доповнення до їх браслету або прикраси кімнати.
Барвисті плитки DOTS відмінно підходять для створення нових дизайнів в поєднанні з різними наборами DOTS або іншими наборами LEGO - веселощі та легкість у виготовленні для дітей.
Будівельні блоки та плитки LEGO відповідають найвищим галузевим стандартам, що робить їх повинні суперечити одна одній, сумісними та зручними для збирання і розбирання - і застосовується з 1958 року.

  • 5.0

    23 гру, 2020
    Мне нравится разнообразие лего-дотсов, поэтому рамку стоило купить обязательно. Кстати, рамка не такая большая, как кажется, поэтому большинство фоток придется обрезать. Но мой котик отлично в ней смотрится. Сборка очень простая и быстрая, но вы можете получить массу удовольствия, украсив так, как вам хочется. Хочу больше таких идей от лего!
    Достоинства:
    Набор подойдет как для украшения собственной полки, так и для подарка ребенку. Неплохо развивает креативность.
    Недостатки:
    Это недостаток даже не самого набора, а дотсов. Хотела бы, чтобы они были чуть больше.
  • 5.0

    23 гру, 2020
    Креативные фоторамки, которые понравятся всем детям. Мои: 6 лет, 8 и 12 максимально довольны. Теперь часами играют и собирают что-то интересное. Пришлось даже докупить дополнительные наборы с дотсами. Рекомендую 2 серию, там больше унисекс деталек.
    Достоинства:
    Классная идея, каждый день можно собирать что-то новое. Держатся на рамке дотсы хорошо.
    Недостатки:
    Надо сразу придумать какую-то емкость, складывать дотсы. В противном случае, они будут валятся по всему дому.
  • 5.0

    20 чер, 2020
    лего щоразу придумують нові фішки. рамка для фото з конструктора - класна ідея, я як побачила її, зразу ж придбала для себе, хоча й мені 19 років))) набагато краще зібрати таку рамку самостійно ніж купувати готові і одноманітні за такою ж ціною. дуже задоволена покупкою!!!!
    • 23 гру, 2020
      Погоджуюсь з вами. Тим більше, що її можна ще й змінювати під настрій.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Очень классный набор , спасибо за рекомендацию, нам очень понравился, теперь креативные фото рамки меняются каждый день, оригинальное лего конструктор и компетентные сотрудники, класс.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Креативная идея от лего, спасибо консультанту, что посоветовал нам именно этот набор. Собирать рамки всей семьёй - увлекательное занятие. Потом выбирали фото.Теперь в дтской появилась новая деталь интерьера. Рамки яркие, с интересным орнаментом. Вы будете довольны.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари