>
Уточнити наявність у постачальника
699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

531 шт.
0 шт.
28 × 5 × 22.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Хочете розповісти про свою позицію всьому світу, написати пару милих рядків близьким людям або виставити свій витвір мистецтва на загальний огляд? У цьому допоможе набір LEGO DOTS "Дошка для повідомлень", в якому Ви отримаєте панель-основу та багато дотсів для збірки своїх творів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41951 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO DOTS. Поставляється набір у спеціальній коробці з відділеннями, у яких відсортовані деталі. Він містить 531 якісну деталь, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – прикраси.

Особливості серії. Серія LEGO DOTS відрізняється відсутністю стандартних деталей, але наявністю безліч барвистих деталей 1 на 1 з різними принтами. Задіявши фантазію та з їх допомогою можна створити різні унікальні браслети, коробочки, брелоки та інші дрібниці.

Деталі для послань

Компанія LEGO подбала, щоб у Вас було достатньо деталей для того, щоб заповнити вільне місце на основі. Серед них є:

  • різні великі деталі;
  • жовті квадрати 2 на 2;
  • заокруглені дуги 2 на 2;
  • білі деталі рамки;
  • дотси-кухлі;
  • дотси-квадрати;
  • дотси-трикутники.

До того ж, цікавий вибір кольорів підштовхне Вас не лише до створення написів-послань, а й до невеликих картин. У наборі LEGO "Дошка для повідомлень" Ви виявите: коралові, ніжно-оливкові, світло-блакитні, блакитні, бузкові, помаранчеві та білі дотси. А для від'єднання дотсів від основи додано спеціальний роздільник у вигляді ключа.

Говоріть та малюйте за допомогою дотсів

Логічно, що всю цю різноманітність дотсів потрібно кудись кріпити. Саме для цього в набір LEGO 41951 також додано 2 бузкові основи, які можна використовувати окремо або з'єднати між собою і таким чином дошка досягне 27 сантиметрів заввишки і 12 завширшки (32 крапки заввишки і 16 завширшки). Також до цієї дошки можна додати білу рамку та спеціальне кріплення, яке допоможе повісити збірку на стінку, щоб писати повідомлення або відображати як картину.

Ну а коли основа готова, настав час задіяти фантазію! Використовуючи більш, ніж 500 дотсів, створюйте любовні записки і прості нагадування, складайте картини і маленькі сюжети, взагалі творіть і створюйте. Завдяки надійним кріпленням ні дошка не впаде зі стіни, ні дотси не обсипляться з пластини. Тому можете не турбуватися про те, чи дістанеться Ваше повідомлення одержувача.

Універсальний набір

У той же час, набір LEGO 41951 не є заточеним лише під використання як дошка для оголошень. Яскраві, однотонні дотси можуть бути використані не тільки для слів або картин, але і бути доданими до браслетів або зовсім інших серій конструктора, щоб показати крапельку дизайну. Де б Ви не вирішили їх використовувати, дотси чудово поєднуватимуться не тільки між собою, але і з іншими деталями.

Пишіть за допомогою дотсом цікаві послання своїм близьким або втілить свій творчий початок під час складання міні-картин у наборі LEGO “Дошка для повідомлень”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 кві, 2022
    Взяв це в школу, щоб використовувати в класі. Дітям СПОДОБАЛОСЯ! Він ідеально підходить для розміщення невеликої надихаючої нотатки/зображення. Мені подобається, що ми можемо забрати букви на дошці та прикрасити їх. Він поставлявся з дуже гарним футляром для зберігання частин і двома інструментами для роз'єднання. Спочатку я не міг зрозуміти, чому у нього дві вішалки, але це означає, що ви можете використовувати одну і повісити її вертикально дві і тоді горизонтально. Це — чудовий інструмент «заспокоїтися» для учнів 3–4 класів, яким потрібно зосередитися на чомусь.
    Достоинства:
    Чудово підходить для розвитку моторики дітей та їх заспокоєння. Тим, хто найкраще зробив завдання дозволяю лишити свою збірку зібранною на урок - працює як стимул вчитися. Деталі кольорові та різноманітні за розміром.
    Недостатки:
    Прозорі деталі майже непомітні, коли на дошці.
  • 5.0

    19 кві, 2022
    Мої дівчата (8 і 11 років) люблять конструктори Лего. І цей набір став абсолютним попаданням. Їм було так весело створюючи власне мистецтво, яке можна було б повісити на стіну. Це не зайняло багато часу, вони досвідчені користувачі Лего. Я впевнений, що їхні шедеври залишаться на деякий час, а потім вони створять щось нове. Вони зробили дві маленькі частини, але ви можете об’єднати їх, щоб зробити більшу дошку.
    Достоинства:
    Контейнер для зберігання. Велика кількість кольорових дотсів. Дитина може створювати узори або збирати літери.
    Недостатки:
    Відсутні принтовані деталі, які так люблять доньки.

Рекомендуємо подивитися ці товари