>
Уточнити наявність у постачальника
239 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

85 шт.
0 шт.
11.3 × 5.2 × 7.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами оригінальна ідея створення чарівного брелка у вигляді Нарвала від LEGO Dots. Здивуйте шанувальника морських тварин супермилим набором LEGO Dots Брелок для сумочки "Нарвав" (41928). Набір створений для швидкого складання, надасть можливість проявити свої творчі навички як хлопчикові, так і дівчинці, створити ідеальний аксесуар і прикрасити свій рюкзак або сумочку, проявити свою унікальність і самовиразитися. Розваги для дітей, які люблять декоративно-прикладне мистецтво.

Створіть унікальний брелок з кубиків LEGO, незвичайний аксесуар буде привертати уваги і розфарбує яскравими фарбами сірі будні вам і вашому оточенню.

Будьте готові до захоплених поглядів і питань про вашому аксесуар, адже це новинка від LEGO Dots, швидше за все, що мало хто про неї знає. Стати першим серед ваших друзів у кого з'явитися новий оригінальний аксесуар, запровадьте моду на вироби з кубиків ЛЕГО серед своїх друзів.

Простий і зрозумілий в збірці конструктор надає дітям можливість розвивати фантазію і творчі навички. Дитина зможе створити брелок власними руками за інструкцією, а також придумати свій унікальний дизайн.

Збирайте все брелоки серії LEGO Dots: 

  • милу Панду (41930); 
  • забавного Леопарда (41929); 
  • доброзичливого Песика (41927).

Діліться ідеями з друзями і створюйте свій приголомшливий стиль.

Беріть з собою кожен день новий брелок, вибираючи його в залежності від вашого настрою або наряду.

Творчий набір LEGO Dots Брелок для сумочки "Нарвав" (41 928) стане прекрасним подарунком творчому дитині, любителю морських тварин на будь-який можливий свято.

Що в коробці? 84 деталі, ключ для зняття деталей, силіконове кільце, інструкція по збірці.

Купити LEGO Dots Брелок для сумочки "Нарвав" (41928) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Нам з донькою дуже сподобалась ця нова ідея з тваринами-брелками. Але очевидно, що найбільш екзотичний та цікавий тут нарвал. Ще й колір такий гарний. Що це? Бірюза? У будь якому разі дуже гарно. Якщо виникнуть проблеми з тим, щоб відділити дотси - лего завбачливо додали в набір ключ. Спробували закріпити на рюкзак - деталі не відпадають, хоча за активних ігор, рюкзак все ж тримаю я.
    Достоинства:
    Багато кого цікавить, чи тримаються дотси - так, тримаються. Проте я б не ризикувала дуже активно кидати рюкзак. Нарвал - найкращий. Екзотична тварина+гарний колір=чудовий набір.
    Недостатки:
    Особисто ми не помітили.
  • 5.0

    3 бер, 2021
    Вот давайте на чистоту, кто-то вообще изначально понимал, что такое нарвал?)) У меня такая же ситуация, как и у большинства покупателей - доча захотела. Из всех этих собак, панд и тд нарвал самый прикольный. Есть даже мини-рог. Также на выбор разные глаза, улыбки и прочие части тела. Попробовали прицепить на рюкзачок, колечко держиться хорошо.
    Достоинства:
    Необычное животное, я например раньше о нем вообще не знала. Есть даже мини-рог, похожий на мороженко. Колечко держится хорошо.
    Недостатки:
    Будут ли дотсы отпадать, если взять это на улицу? Ответьте, если кто-то тестил.
  • 5.0

    3 бер, 2021
    Цей набір обрала дочка у вашому магазині. Честно кажучи, навіть нам, батькам, довелося погуглити, що ж таке нарвал. Якщо хтось не знає, то це начебто морський єдиноріг. Хоча у житті він виглядає зовсім не так, як у лего. Зібрати можна будь-яке обличчя. На щастя, дотсів для цього вистачає. Наскільки вони витримають перевірку транспортом ще не знаємо. Лише вчора придбали і ще не тестували.
    Достоинства:
    Цікава тваринка. Багато різномантіних дотсів. На перший погляд, усе тримається доволі міцно.
    Недостатки:
    У тому ж наборі з песиком деталей значно більше.
    • 31 бер, 2021
      Може це і на краще, що у версії лего нарвал виглядає трохи інакше))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари